free download 78 travel guides written by experts

Sven Marinus este noul CEO al Sodexo România

Sven Marinus este, începând din luna mai, noul CEO al Sodexo Benefits & Rewards România. Din noua funcție, Sven Marinus își asumă responsabilitatea administrării și gestionării operațiunilor curente, precum și direcția strategică şi comercială a companiei în România.

„Mă alătur unei echipe de oameni dedicați să ofere cele mai bune soluții pentru calitatea vieții, alături de care voi participa la creșterea și consolidarea poziției de lider a companiei Sodexo pe plan local.

Ne aflăm într-o perioadă importantă pentru sistemul de tichete de masă în România, care s-a modernizat odată cu introducerea voucherelor de masă în format electronic, iar la Sodexo avem cea mai mare rețea de comercianți parteneri pentru cardurile de masă, tehnologia și soluțiile pentru a face mai ușoară utilizarea acestora pentru companii și angajați,” spune Sven Marinus CEO, Sodexo Benefits & Rewards România.

Sven Marinus - noul CEO al Sodexo România
Sven Marinus – noul CEO al Sodexo România

Cardurile de masă Sodexo Gusto Pass pot fi utilizate în marile rețele de retail, în HORECA, dar și în magazinele de proximitate. Voucherele de masă în format electronic au reglementări fiscale identice tichetelor de masă pe hârtie. Astfel, cu tichetele de masă Gusto Pass, indiferent de format, angajatorul și angajatul beneficiază de 100% deductibilitate și scutire de taxe. În prezent, valoarea nominală maximă a tichetului de masă este de 15 lei.

La nivel internațional, grupul Sodexo oferă 65%-70% din volumele sale de tichete pe carduri.

Despre Sven Marinus
Sven s-a alăturat echipei Sodexo Benefits & Rewards în Belgia, în anul 2013, ocupând funcția de director de vânzări, preluând ulterior și rolul de customer service.
În ultimii patru ani petrecuți în Belgia, el a avut un aport important la dezvoltarea echipei de vânzări și la creșterea profitabilă a business-ului, într-o perioadă în care au fost digitalizate două produse importante pe piață.
Înainte de a se alătura echipei Sodexo, Sven a lucrat pentru Alfacam Group, Accor Services și Brussels Airlines.

Sodexo în România
Din 1998, Grupul Sodexo în România, care numără astăzi 1.141 de angajați, oferă Soluții cuprinzătoare pentru Calitatea Vieții:
• Beneficii pentru Angajați:
• Programe de Incentivare
• Beneficii Publice
• Servicii de alimentație / catering
• Managementul facilităților

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *