free download 78 travel guides written by experts

SUV-ul DS 7 CROSSBACK, primul reprezentant al unei noi generatii DS AUTOMOBILES

DS 7 CROSSBACK a ajuns, în sfârșit, în Romania! Publicul general poate să descopere noul SUV DS, simbol al inovației și măiestriei desăvârșite.

Clienții, viitori clienți, pasionații, dar și spectatorii curioși pot admira designul încântător al SUV-ului DS 7 CROSSBACK . Modelul poate fi ușor recunoscut în trafic grație liniilor perfecte și semnăturii luminoase.

DS 7 CROSSBACK este unul dintre cele mai vândute SUV-uri premium compacte din Franța și primul reprezentant al unei noi generații de modele.

Referindu-se la acest model, Directorul de Design DS, Thierry Metroz, amintește de „o plăcere estetică cu performanțe tehnologice fermecătoare și în același timp, fascinante.” Pentru Thierry Metroz, „DS 7 CROSSBACK este mix-ul perfect între putere și rafinament”.

DS 7 CROSSBACK

DS 7 CROSSBACK se remarcă prin stilul rafinat, un rafinament absolut și un echilibru perfect între dinamism și confort, reprezentandastfel o adevărată bijuterie tehnologică. Este simbolul know-how-ului franțuzesc, prin asocierea de materiale premium cu măiestria desăvârșită a artizanilor francezi și inovațiile tehnice. Tehnologia de vârf oferă relaxare la bord grație performanțelor dinamice: DS Connected Pilot reprezintă un pas către condusul autonom; DS Night Vision îmbunătățește vizibilitatea pe timp de noapte; DS Active Scan Suspension abordează cu ușurință imperfecțiunile drumului grație celor 4 amortizoare.

La interior, DS 7 CROSSBACK incorporeaza tehnica “Clou de Paris”, o tehnică inspirată din universul ceasurilor frantuzesti de lux. Aceste detalii au sustinut DS 7 CROSSBACK să câștige, imediat dupa lansare, premiul pentru “cel mai frumos interior” la Festivalul International Auto din Paris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *