free download 78 travel guides written by experts

Sute de premii pentru bucuresteni, in cadrul Tombolei Sanatatii

Cu prilejul deschiderii farmaciei DONA pe Strada Colentina numărul 76, locuitorii din Bucureşti pot câștiga circa 500 de premii în cadrul Tombolei Sănătăţii.

O bicicletă pentru adulți, un televizor, 15 genți termoizolante, căni personalizate, cupoane de reducere, reprezintă doar câteva dintre premiile atractive pregătite de organizatori.

La tombolă pot participa toţi clienţii DONA care fac cumpărături de minimum 20 de lei, în această farmacie, în perioada 14.08 – 21.08.2015.

Noua unitate este amenajată conform noului concept DONA, ce oferă o experienţă major îmbunătățită pacienţilor care ne trec pragul. În acest scop, spaţiile de expunere au fost optimizate, punctele de interacţiune regândite pentru a favoriza o comunicare deschisă cu farmaciştii, iar sistemele de iluminare alese cu grijă pentru a reda o atmosferă caldă, optimă. Întregul proces de reamenajare s-a realizat respectând principii verzi în ceea ce priveşte consumul de resurse. Astfel, pacienţii DONA se vor putea bucura de mai mult confort, mai multă intimitate şi un spaţiu prielnic consilierii.

O echipă profesionistă, formată dintr-un farmacist şef, un farmacist şi 2 asistenţi de farmacie, va sta la dispoziţia bucureştenilor cu sfaturi personalizate fiecărui client şi un portofoliu variat de produse. Programul de funcţionare este de luni până vineri, între orele 08:00 – 21:00, iar sâmbăta şi duminica între 08:00 – 16:00. De asemenea, noua farmacie are contract cu Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti.

În Bucureşti, rețeaua DONA operează peste 80 de unități farmaceutice, dintre care 17 au fost amenajate conform noului concept vizual.

Bucuresti, 14.08.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *