free download 78 travel guides written by experts

Sute de bucuresteni au luat parte la evenimentul – “Schimba viitorul unui copil cu autism!”

Vineri, 6 decembrie, de Sfantul Nicolae, vedetele Kanal D s-au intalnit cu bucurestenii in cadrul unui eveniment caritabil organizat de Kanal D si Asociatia Invingem Autismul, cu sprijinul Europa FM si Zorky’s Planet, prin care s-au strans fonduri pentru copii cu autism. Simona Patruleasa, Bianca Ionita, Raluca Lazarut, Gabriela Cristea, Silvia Ionita, Adelina Pestritu si Mihai Ghita, au fost cateva dintre vedetele Kanal D care au luat parte la evenimentul organizat in zona de joaca “Zorky’s Planet”, din Afi Palace Cotroceni. Toader Paun, realizator Europa FM, si Bianca Ionita, vedeta Stirilor KanalD de weeked, au fost gazdele evenimentului.

Intr-o atmosfera de sarbatoare, zeci de copii s-au bucurat de persoanje de desene, momente de magie, jocuri si concursuri. Cei mici au avut parte si de pictura pe fata, dans si o multime de premii. Evenimentul ce a debutat la ora 15.00, a avut parte de concertele sustinute de Maria Radu, Neylini, Kate si Stefan Stan. Pe langa momentele artistice, in cadrul evenimentului, Maria Rizea, mama unei fetite cu autism, a lansat volumul “Excentricitati pe covorul de iarba”, volum in care relateaza cu sensibilitate si umor episoade banale si “excentrice” din viata fetitei ei, Kitty.

“Intr-o zi atat de frumoasa pentru copii si intr-o atmosfera de poveste, ne-am intalnit pentru un scop cu adevarat important. Imi doresc ca oamenii sa nu ramana indiferenti la problema copiilor cu autism, sa reactioneze asa cum au facut-o de fiecare data si sa realizeze ca pot schimba viitorul acestor copii”, ne-a spus Simona Patruleasa, prezentatoarea Stirilor Kanal D.

Fondurile stranse in urma campaniei “Schimba viitorul unui copil cu autism!” vor ajuta la continuarea terapiei pentru copiii din Centrul Invingem Autismul, dar si pentru pregatirea a 250 de cadre didactice din scoli si gradinite de masa in metode de predare pentru copiii cu autism. Si tu poti schimba viata unui copil cu autism! Doneaza 2 euro prin SMS la 8839.

Bucuresti, 09.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *