bucharest tech week 2021

Sut, Gol…Update

Mobile Fotbal aduce tot ce vrei să ştii despre fotbal, direct pe telefonul tău mobil

Mfun şi Bergenbier aduc campionatele de fotbal din ţară şi străinătate pe telefonul mobil, prin Mobile Fotbal, cea mai nouă aplicaţie mobilă disponibilă pe www.mfun.ro. În această vară, iubitorii de fotbal nu vor mai pierde nimic din meciurile de fotbal de care sunt interesaţi, oriunda s-ar afla. Aplicaţia Mobile Fotbal le oferă informaţii complete din Liga 1 (Romania), Seria A (Italia), Primera Divison (Spania), Premier League (Anglia) şi Bundesliga I (Germania).

Demonstratie


Prin Mobile Fotbal, iubitorii sportului rege vor fi la curent cu tot ce se întâmplă în fotbal, chiar daca nu se află în faţa televizorului sau pe stadion. Printr-o simplă operaţie de update, aplicaţia aduce pe telefonul mobil al utilizatorului scoruri live din toate campionatele, informaţii despre clasamente, meciurile programate în etapele urmatoare şi clasamentul golgeterilor. Opţiunea „scoruri live”, oferă pe lângă informaţii despre scor, şi date despre toate evenimentele din timpul meciurilor: când au fost date golurile şi de către cine, ce jucători au primit cartonase şi când. „În momentul lansării aplicaţia oferă acces la principalele cinci campionate europene de fotbal, de interes pentru suporterii români, urmând ca acestora sa li se adauge noi competiţii pe parcurs, în funcţie de momentul în care debutează alte campionate importante, dar mai ales de feedback-ul pe care îl vom primi de la utilizatorii noştri”, a declarat Ioana Ciopraga, marketing manager Mfun.
În plus, Mobile Fotbal oferă zilnic ştiri sportive din ţară şi străinătate, din fotbal, dar şi din baschet, tenis şi alte sporturi în care există evenimente actuale. De asemenea, iubitorii sportului în general vor fi bucuroşi să afle că aplicaţia le oferă şi un ghid TV avansat, care face o selecţie in programul tuturor posturilor TV si compilează doar programele sportive (meciuri, talk-show-uri, competiţii etc) într-o selecţiune 100% de sport.

„Bergenbier este berea fotbalului românesc şi de aceea, colaborarea cu Mfun pentru a dezvolta aplicaţia Mobile Fotbal a venit ca un lucru firesc. Prin intermediul aplicaţiei Mobile Fotbal, Bergenbier vine încă o dată în sprijinul iubitorilor sportului rege, oferindu-le acces rapid la informaţiile atât de importante pentru ei,” declară Ştefan Teodorescu – Senior Brand Manager Bergenbier.

Colaborarea dintre Mfun şi Bergenbier, permite ca Mobile Fotbal să poată fi oferită GRATUIT, oricărui abonat al unui operator GSM de telefonie mobilă, care deţine  un telefon dotat cu Java MIDP 2.0 şi are setat corect accesul la Internet de pe telefonul mobil.

„Ne bucură în mod special colaborarea cu Bergenbier, un brand local de succes şi cu tradiţie in fotbal”, a adăugat Ioana Ciopraga. „Aplicaţia Mobile Fotbal va fi cu siguranţă o surpriză extrem de plăcută pentru toţi iubitorii sportului, dar şi un instrument de marketing inedit pentru sponsorul aplicaţiei. Platforma integrată în Mobile Fotbal oferă acces la o modalitate de comunicare personală cu publicul ţintă, care nu impune constrângeri legate de timp şi locaţie, permiţând integrarea perfectă a unei componente mobile în mix-ul de marketing”.

Aplicaţia poate fi downloadată gratuit accesând site-ul www.mfun.ro.  Spaţiul publicitar este construit în aplicaţie cu scopul de a completa experienţa de utilizare. Modul de integrare a reclamelor nu interferă astfel deloc cu experienţa propriu-zisă de utilizare. Momentele în care inserturile publicitare sunt afişate pe ecranul mobilului coincind cu momentele în care aplicaţia procesează, actualizează, sau o altă operaţiune care solicită resursele telefonului este în desfăşurare.

La fel ca în cazul tuturor aplicaţiilor Mfun, pe lângă conţinutul informativ al aplicaţiei, utilizatorii Mobile Fotbal vor avea la dispoziţie şi secţiunea concurs a aplicaţiei, care le permite să participe la diferite concursuri şi să câştige săptămânal premii atractive.

Toate aplicaţiile oferite pe www.mfun.ro sunt 100% produse în România, de către echipa One Touch Info. Printre aplicaţiile info pe care mfun.ro le oferă se numără Mobile News (ultimele noutăţi din ţară şi străinătate, direct pe telefonul mobil), Mobile Cinema (programul complet al cinematografelor din ţară), Mobile Ghid TV şi Mobile Business (cursul valutar al băncilor şi caselor de schimb, ratele dobânzilor, convertor valutar, etc.). Toate informaţiile parvin utilizatorului prin aplicaţii Java instalate pe telefonul mobil personal, fără nici un fel de taxe de utilizare.

Mfun.ro reprezintă principala sursă de aplicaţii mobile în limba română. Toate aplicaţiile Mfun parvin gratuit utilizatorului final, sub formă de conţinut mobil sponsorizat. În primele 6 luni ale anului, Mfun a atins 5500 de utilizatori înregistraţi şi estimează un total de 10.000 până la sfârşitul anului. Mfun este o solutie ad2go. Mfun, ad2go si logo-urile lor sunt mărci înregistrate ale One Touch Info.

Bergenbier este marcă a companiei InBev România, filiala locală a concernului multinaţional InBev, numărul 1 mondial. InBev mai produce în România renumitele mărci Stella Artois, Beck’s, Lowenbrau şi Noroc şi importă specialităţile belgiene Leffe şi Hoegaarden.

Bucuresti, 28.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *