free download 78 travel guides written by experts

Suspiciunile familiei lui Dumitru Tinu legate de moartea acestuia au fost confirmate la Acces Direct

Clarvăzătoarea La dama blanca, din Spania, a deliberat: a fost o crimă

Celebra clarvăzătoare Rosa Collelldevall, cunoscută sub numele "La dama blanca" a fost marţi, 15 februarie, invitata Simonei Gherghe la emisiunea Acces Direct. Rosa a venit special din Spania, la invitaţia Antenei 1, pentru a discuta câteva cazuri celebre, încă neelucidate complet de autorităţi.

În emisiunea de marţi, cazul pe care Simona Gherghe i l-a supus atenţiei clarvăzătoarei a fost cel al jurnalistului Dumitru Tinu, găsit mort la începutul anului 2003, în urma unui presuspus accident de maşină. În platoul emisiunii s-au aflat şi Andrei Tinu, Emilia Iucinu şi Luis Lazarus- cel care la acea vreme s-a ocupat de investigaţia jurnalistică a cazului.

Simona Gherghe a ţinut să precizeze încă de la început că La dama blanca şi familia lui Dumitru Tinu nu s-au întâlnit şi nu au stat de vorbă în culise, la dorinţa Rosei care nu a vrut ca asupra dezvăluirilor ei să planeze vreun semn de întrebare. Clarvăzătoarea a primit o serie de fotografii cu Dumitru Tinu şi cu locul accidentului şi pe baza acestora a făcut o serie de dezvăluiri care au culimnat cu concluzia că accidentul lui Dumitru Tinu a fost unul provocat, deci altfel spus, un asasinat.

Rosa Callelldevall a colaborat cu poliţia spaniolă la rezolvarea unor cazuri dificile şi a uimit întreaga lume prin faptul că a prezis Războiul din Golf şi căderea zidului Berlinului. Celebritatea ei în Spania, dar şi în alte ţări se trage şi din puterea ei de a vindeca oamenii prin puterea minţii.

La dama blanca va fi invitată şi astăzi, 16 februarie, la Acces Direct unde va analiza moartea Mădălinei Manole, dar şi mâine 17 februarie cand Simona Gherghe o va ruga pe Rosa Callelldevall să încerce să spună şi ce s-a întâmplat cu Elodia Ghinescu.

Bucuresti, 16.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *