free download 78 travel guides written by experts

Suspectii de pasiune au fost la Volkswagen Fest

In acest weekend a avut loc cea de a treia editie a VW Fest, cel mai important eveniment dedicat comunitatii posesorilor si pasionatilor de automobile marca Volkswagen din Romania. Acesta a reunit peste 100 de automobile Volkswagen in parcarea Galeriilor Orizont 3000 din Brasov.

Editia din 2009 a VW Fest a marcat un nou nivel de colaborare dintre Volkswagen Romania si comunitatea Volkswagen si denota interesul crescut pe care importatorul oficial al marcii germane il are fata de clientii si fanii acestor automobile reputate. Din aceasta colaborare a rezultat conceptul unui eveniment de o amploare fara precedent, sustinut de cele mai importante doua canale online ale comunitatii Volkswagen, vwfest.ro si vwforum.ro.

VW Fest 2009 s-a bucurat de participarea reprezentantilor comunitatii Volkswagen din majoritatea nucleelor de fani din Romania. Efortul acestora a fost rasplatit prin intermediul premiilor decernate pentru trei categorii. In primul rand, publicul care a vizitat evenimentul a fost invitat sa voteze masina preferata, cale prin care am configurat top trei cele mai populare masini ale VW Fest 2009. Tot cate trei locuri au fost incluse si in celelalte doua categorii de premii, „Cea mai accesorizata masina” si „Best Car of the Show”. Premiile au constat in seturi de anvelope Continental, o vopsire gratuita in reteaua de service-uri Volkswagen si premii speciale oferite de Porsche Bank in tandem cu janta.ro.

De asemenea, ineditul editiei 2009 a VW Fest este justificat si prin expunerea in premiera a noului model Volkswagen Scirocco in versiunea speciala R-Line si a noului Polo. Alaturi de acestea a putut fi admirat si noul Golf GTI.

Editia din 2009 a fost mai animata decat cele din trecut.
Cursa cu biciclete si concursul prin care echipe de cate 2 persoane au reprodus sigla Volkswagen printr-o coregrafie au destins atmosfera.

Timpul a trecut mai placut si multumita discutiilor pe care posesorii de Volkswagen au putut sa le poarte atat intre ei, cat si cu reprezentantii Volkswagen Romania. Iar beneficiile acestei comunicari deschise au fost dublate in timpul petrecerii de dupa evenimentul propriu-zis. Aceasta a avut loc seara, de la ora 21:00 in City Club si a oferit drept supriza membrilor comunitatii voucherele care le permit sa cumpere piese de origine din reteaua Volkswagen cu reducere de 10%.

Parteneri ai evenimentului: Porsche Romania, Volkswagen, Porsche Leasing, Porsche Bank, Weltauto, Tess si Mobil 1.
Parteneri media: vwforum.ro, revista Max, Magic FM si Kiss FM.

Bucuresti, 21.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *