metalshow

Sursa vietii. JANA

Natura e secretul calităţii

Jana, brand-ul croat de apă minerală naturală, introduce în România un nou standard de calitate: apa 100% pură, neatinsă de poluare şi lipsită de orice intervenţie umana. Aceste caracteristici par ireale într-o lume în care produsele de bază ale alimentaţiei noastre conţin elemente chimice ca adjuvanţi şi potenţiatori de gust şi culoare şi în care chiar şi produsele bio sunt expuse factorilor externi de poluare.

Natura este secretul calitatii Jana. Apa provine dintr-un izvor mineral aflat la 800 m adâncime, în satul croat Saint Jana. Adâncimea considerabilă fereşte izvorul de contactul cu atmosfera sau expunerea la factori de poluare, iar acest lucru dainuie de 7000 de ani, de cand e atestată existenţa izvorului, înainte de tot ceea ce cunoaştem astăzi. Astfel, cu fiecare deschidere a sticlei de Jana, gustăm pentru prima dată valorile primordiale care devin o parte din noi. Calitatea apei este dată de procesul natural şi lent de filtrare prin straturi de rocă minerală ce se găsesc deasupra bazinului de apă. Compoziţia unică de minerale, calciu şi magneziu, într-un echilibru perfect de 2 la 1 (fiecare litru de apă are un raport calciu – magneziu de 63 la 32,5 mg), face ca aceste substanţe, atât de necesare, să fie mai uşor de asimilat de către organism. Pe lângă aceste componente, Jana conţine şi dioxid de siliciu, element natural care ajută la sănătatea pielii, a părului şi a unghiilor.

Jana este o apa pură datorită procesului aseptic de îmbuteliere care garatează că nimic nu stă între natură şi noi. Certificatele şi premiile obţinute garantează acest lucru: Jana a primit, în 2005, premiul Eauscar pentru cea mai bună apa necarbogazoasă la Târgul Aqua-Expo din Paris, a fost certificată HACCP, Kosher şi imediat după pătrunderea ei pe piaţa americană, a primit certificatul NSF care implică şi faptul că Jana îndeplineşte standardele FDA. Iar Institutul german Fresenius, datorită purităţii impecabile a apei şi conţinutului de sare scăzut, recomandă Jana în alimentaţia copiilor.

Toate aceste caracteristici se regăsesc în gustul unic pe care Jana îl oferă în fiecare sticlă: delicat, proaspăt şi fin, şi care face ca acest produs să fie alegerea multor vedete internaţionale, cum ar fi Jay-Z, Alicia Keys, Mary J. Blige, Beyonce etc.

Bucuresti, 02.07.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *