free download 78 travel guides written by experts

Sursa vietii. Jana

Hidratare naturală pentru un ten de invidiat

Toate tipurile de piele au nevoie de hidratare. Lipsa apei din corp duce la aspectul uscat al pielii şi la îmbătrânirea prematură a acesteia. Apa hidratează din interior şi face ca tenul să aibă un aspect proaspăt şi sănătos.

Cum pielea este prima barieră între organism şifactorii externi, lipsa de hidratare îi afectează textura, aceasta devenind ridată, uscată, uneori chiar descoamându-se.

Aplicarea de creme hidratante nu poate suplini hidratarea naturală a corpului realizată prin consumul de apă. Ca şi în cazul cremelor, pe care le alegem în funcţie de conţinutul lor, este recomandat să ne informăm cu privire la componenţa minerală a apei pe care o consumăm, iar cu Jana putem fi siguri că întotdeauna avem un aport echilibrat de minerale. Spre deosebire de creme, Jana ne hidratează din interior şi nu are efecte secundare. De asemenea, ea este benefică tururor, fără a face diferenţe de vârstă sau tip de piele şi ajută la obţinere unui ten de invidiat!

Cu fiecare sticlă de Jana pe care o deschizi te bucuri direct de valorile primordiale păstrate întocmai ca acum 7000 de ani. Pe vremea când nu exista poluare, şi omul încă nu intervenise în echilibrul natural al planetei. Adâncimea de 800m la care se gaseşte izvorul a reuşit să îi conserve seva vitală care face din această apă o oază de răcoare şi sănătate în care putem evada din cotidan.

Bucuresti, 24.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *