metalshow

Surprizele primaverii la TVR 2

Odată cu venirea primăverii, postul TVR 2 se adaptează la un sezon marcat de noutate, de întinerire şi dinamism. Aceste elemente se vor regăsi atât în grafica postului cu elementele sale de identitate, cât şi în grila TVR 2, în care îşi vor face loc programe interesante, care se vor alătura celor care au devenit apreciate şi iubite de telespectatori.

Şi pentru ca începutul să fie unul cu adevărat dinamic, la TVR 2 primăvara debutează în forţă, cu o adevărată „avalanşă“ de transmisiuni sportive, transmise în direct, în exclusivitate la TVR (exceptând doar meciurile de rugby şi fotbal). Este vorba de: polo (meciurile României din turneul de calificare la Jocurile Olimpice 2008), rugby (Turneul celor şase naţiuni), atletism (Campionatul Mondial de Atletism în sală), fotbal (meciurile din Liga a II-a), înot (Campionatul European, Eindhoven), patinaj artistic (Campionatul Mondial, Goteborg). În plus, din această primăvară, TVR 2 va avea un program special de fitness ce va fi difuzat săptămânal. Acestora li se adaugă o surpriză specială dedicată iubitorilor motociclismului ce va debuta duminică, 9 martie. Este vorba despre transmiterea în direct, începând din această duminică, în premieră şi în exclusivitate la un post de televiziune românesc, a curselor din Campionatul Mondial de Motociclism Viteză, clasa 125 cm3. Este şansa telespectatorilor ca, din 9 martie, să fie alături de Robert Mureşan, tânărul de numai 17 ani care reprezintă România în premieră la acest eveniment de anvergură mondială. Pe parcursul întregului an, doar la TVR 2 vor putea fi urmărite competiţiile programate să se desfăşoare pe cele mai cunoscute circuite de MotoGP din: Qatar, Spania, Portugalia, China, Franţa, Italia, Olanda, S.U.A., Germania, Japonia, Australia, Malaezia.

O altă veste bună în acest sezon este legată de reîntâlnirea cu unele emisiuni consacrate, care au revenit la TVR 2 cu noi sezoane, precum Familii în impas, Arena Leilor,  Autocritica şi Motomagia. Fanii simpaticului bucătar Jamie Oliver vor avea şi ei parte, din 6 aprilie, de un nou sezon al documentarului Poftă bună (în fiecare duminică, ora 15.30). 

Şi emisiunea D’ale lu’ Mitică soseşte în grila TVR 2 cu noi ediţii, însă din 10 martie acestea vor putea fi urmărite în fiecare luni, de la ora 20.35 (în loc de vineri, ca până acum).

La capitolul noutăţi în această primăvară amintim şi serialele care vor debuta la TVR 2. Este vorba de Spionii,  laureat al Premiului BAFTA 2003 pentru cel mai bun serial. Este un nou sezon, în premieră la TVR, care din 6 aprilie ne va purta, în fiecare duminică în lumea senzaţională a serviciilor secrete de securitate şi lupta lor împotriva crimei organizate, a activităţilor teroriste şi actelor subversive. Cel de-al doilea serial nou va intra pe post la sfârşitulunii martie şi este într-un cu totul alt registru. Un tată aproape perfect este o poveste cu accente comice, în care actorul Michelle Placido interpretează rolul unui văduv cu şase copii. Peripeţiile prin care trece Un tată aproape perfect  vor putea fi urmărite la TVR 2 în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 18:40.

Acestor noi producţii, difuzate în premieră, li se adaugă şi două seriale apreciate de telespectatori, care revin la TVR 2. Este vorba de Aventurile lui Sherlock Holmes, o ecranizare britanică din 1986 a aventurilor celebrului detectiv, precum şi Angel Falls, o producţie americană din 1993, având în distribuţie pe Kim Cattrall şi James Brolin.

Bucuresti, 5.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *