free download 78 travel guides written by experts

Surprizele Leda Edge continu─â! ­čśŐ

LUPTA de Jennifer L. Armentrout
CINCI DESTINE ÎNTUNECATE de Kendare Blake

Vești bune! Tocmai au sosit două titluri mult așteptate de fanii seriilor Titanii si Trei coroane întunecate: LUPTA și CINCI DESTINE ÎNTUNECATE!

LUPTA de Jennifer L. Armentrout (volumul 3 din seria TITANII)

AU ALES CALEA S├éNGEROAS─é… MARELE R─éZBOI SE APROPIE!

Lupta continu─â, c─âci Titanii par mai hot─âr├ó╚Ťi ca niciodat─â s─â st├órneasc─â haos ├«n ├«ntreaga lume. ├Äntre timp, folosindu-le puterile ╚Öi nimicindu-l pe Atlas, Seth a devenit Uciga╚Öul de Zei. Cu to╚Ťii se tem de el sau ├«i pun la ├«ndoial─â inten╚Ťiile. To╚Ťi, mai pu╚Ťin Josie, femeia care ar putea fi singura lui ╚Öans─â de izb─âvire. ├Ändr─âgostit─â p├ón─â peste cap, t├ón─âra ar fi ├«n stare de orice pentru a dovedi c─â Seth este de partea binelui.

Lupta - Titanii#3

Unicul mod prin care cei doi ├«ndr─âgosti╚Ťi pot salva lumea este s─â ├«nfrunte necunoscutul ├«mpreun─â. Va fi ├«ns─â nevoie de mai mult dec├ót de ├«ncredere ╚Öi credin╚Ť─â. Va fi nevoie de iubire necondi╚Ťionat─â ╚Öi de putere absolut─â.

La finalul acestei aventuri, vie╚Ťile lor se vor schimba pentru totdeauna.

Sfârșitul vechii ere se apropie, iar viitorul bate la ușă.

Cartea este disponibil─â aici.

Fragment din cartea LUPTA de Jennifer L. Armentrout (click aici)

ÔÇ×Jennifer L. Armentrout este o scriitoare incredibil─â. Inima ├«nc─â mi se zbate ├«n piept din pricina emo╚Ťiilor.╦« Book Gossips

ÔÇ×Cartea este plin─â de emo╚Ťie, ac╚Ťiune ╚Öi (paradoxal, ╚Ťin├ónd cont de evenimentele care se petrec) delicious de amuzant─â.╦« amreading.com

Despre Jennifer Armentrout

Jennifer Armentrout
Jennifer Armentrout

JENNIFER L. ARMENTROUT este o autoare american─â de romane din categoria young adult. Este o scriitoare foarte prolific─â – potrivit declara╚Ťiilor sale, scrie vreme de minimum 8 ore zilnic.

Seria LUX, publicat─â ├«n Rom├ónia ├«n colec╚Ťia Leda Edge, este inclus─â pe lista bestseller-urilor New York Times.

CINCI DESTINE ÎNTUNECATE de Kendare Blake (volumul 4 din seria TREI COROANE ÎNTUNECATE)

În urma cumplitei confruntări cu regina Katharine, Mirabella și Arsinoe trebuie să decidă ce să facă în continuare. Răspunsul lor la domnia malefică a lui Katharine este Jules, războinica lor, dar acum mintea ei este distrusă de crize incontrolabile de nebunie și nimeni nu știe ce s-ar putea întâmpla cu rebelii.

Cinci destine intunecate

Apoi Mirabella dispare ╚Öi, de╚Öi pe Arsinoe o doare s─â recunoasc─â, toate indiciile duc spre o tr─âdare de ne├«nchipuit. Dar ├«n acest r─âzboi sunt mai mul╚Ťi juc─âtori dec├ót ╚Ötie ea. P├ón─â la urm─â, lupta pentru putere se va ├«ncheia, dar cu ce pre╚Ť?

├Än ultima carte a acestei serii, trei surori se vor r─âzboi ├«n vreme ce secretele din trecutul insulei Fennbirn vor fi dezv─âluite. Alian╚Ťele se vor schimba, iar leg─âmintele vor puse la ├«ncercare. Dar, ca ├«ntotdeauna, soarta insulei st─â ├«n m├óinile reginelor sale.

Cartea este disponibil─â aici.

ÔÇ×Tulbur─âtoare cu amestecul ei de b─ât─âlii, elemente sinistre ╚Öi un conflict complicat ├«ntre surori […]. Finalul e mai mult dec├ót mul╚Ťumitor.ÔÇŁ Common Sense Media

ÔÇ×Poate c─â lucrurile nu se termin─â cu ┬ź╚Öi au tr─âit ferici╚Ťi p├ón─â la ad├ónci batr├óne╚Ťi┬╗, dar se termin─â totu╚Öi a╚Öa cum trebuie.ÔÇŁ Kirkus

Mesajul autoarei Kendare Blake pentru fanii din România:

Despre Kendare Blake

Kendare Blake a crescut ├«n or─â╚Öelul Cambridge din Minnesota. Este absolvent─â a Colegiului Ithaca, din Ithaca, New York, ╚Öi a ob╚Ťinut un Master of Arts ├«n scrierea creativ─â de la Universitatea Middlesex din Londra, Anglia. ├Äi place s─â c─âl─âtoreasc─â, este iubitoare de animale ╚Öi tri╚Öeaz─â foarte mult atunci c├ónd joac─â Final Fantasy. Ea este adoptat─â din Coreea de Sud la v├órsta de ╚Öapte luni.

Kendare Blake
Kendare Blake

Kendare este autoarea a șase romane: SLEEPWALK SOCIETY, ANNA DRESSED IN BLOOD, GIRL OF NIGHTMARES și trilogia Goddess War (ANTIGODDESS, MORTAL GODS, UNGODLY).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *