Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Surpriza soc la castingul Next Top Model

Botezatu, curtat de un fost model de la APACA!

Fenomenul Next Top Model a luat startul. Ieri, caravana Next Top Model a poposit la Cluj Napoca, pentru ultimul casting. Preselecţiile au adus în faţa juraţilor un număr impresionant de aspirante la marele titlu Next Top Model, la o carieră de succes şi fabulosul contract de 70.000 de euro. Fiecare oraş a adus în lumina reflectoarelor poveşti de viaţã impresionante, în faţa juriului prezentându-se şi cazuri mai aparte. Astfel, designerul Cătălin Botezatu a avut o surpriză de proporţii când o femeie de aproape 50 de ani a început să-i facă ochi dulci la castingul de la Bucureşti!

Preselecţiile pentru cel de-al treilea sezon Next Top Model s-au încheiat asearã la Cluj Napoca. Fiecare oraş a adus în lumina reflectoarelor poveşti excepţioonale, una dintre ele petrecându-se chiar la Bucureşti, unde o doamnã de aproape 50 de ani a început sã îi facã ochi dulci lui Cãtãlin Botezatu.

Se pare că designerul i-a picat cu tronc doamnei, acesta fiind probabil şi motivul principal pentru care a venit la preselecţie. Nici măcar iubitul ei, mai tânăr cu zece ani, nu a împiedicat-o să ajungă în faţa celebrului jurat. Îmbrăcată într-o ţinută puţin spus inedită, cu foarte multe paiete, doamna a povestit că preselecţia nu ar fi primul ei contact cu această profesie, în tinereţe lucrând ca model pentru APACA.

O altă doamnă a venit la casting pentru a dovedi că nu este cu nimic mai prejos decât cele tinere şi că poţi arăta senzaţional la orice vârstă. De profesie cosmeticiană, femeia a mărturisit că în tinereţe nu şi-a putut urma visul pentru că nu o lăsa soţul, aşa că a decis că acesta este momentul ei.

Nimic nu le-a putut sta în cale fetelor să-şi împlinească marea dorinţă, nici vârsta şi nici distanţa. Una dintre domnişoare a venit chiar din străinătate în Bucureşti, aceasta studiind design vestimentar în Italia. Pentru sezonul trei al emisiunii, caravana Next Top Model a ajuns pentru prima dată şi în Republica Moldova, oferind frumoaselor tinere de peste Prut şansa de a se face remarcate.

Mai multe detalii puteţi afla accesând www.nextopmodel.a1.ro sau pagina oficială de Facebook a emisiunii, //www.facebook.com/nexttopmodel.catalinbotezatu.

Bucuresti, 12.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *