free download 78 travel guides written by experts

Surpriza emotionanta pentru Alin Vaduva la X Factor

Cea care l-a îndreptat pe Alin spre muzică a venit în platoul X Factor

Alin Văduva, concurentul care a uimit juriul şi publicul încă de la audiţiile X Factor a început să cânte print-o întâmplare cel puţin ciudată. Cea care l-a încurajat pe Alin să se apuce de cântat a fost profesoara de biologie din şcoala generală. Echipa X Factor i-a făcut lui Alin o surpriză şi a adus-o în platou pe doamna profesoară de biologie.

Pasiunea lui Alin Văduva pentru muzică s-a manifestat devreme, însă copilul de atunci era prea mic să o conştientizeze potenţialul său artistic. În clasa a opta, la o oră de muzică, oră ţinută de obicei de profesoara de chimie, Alin a cântat, iar cea care l-a ascultat i-a spus că trebuie să facă o carieră în domeniu. Culmea, nu profesoara de chimie a fost aceea, ci cea de biologie, care în ziua respectivă îi ţinea locul doamnei profesoare de chimie.

Alin a urmat sfatul profesoarei sale, a luat lecţii de canto, şi-a perfecţionat tehnica vocală, iar în primăvara acestui an s-a prezentat la X Factor. A impresionat la audiţii, a reuşit să treacă de bootccamp, a confirmat la vizita la casele juraţilor şi a ajuns în galelel live X FACTOR, cea mai grea încercare de până acum.

În timpul celei de-a doua gale live, echipa i-a făcut lui Alin o surpriză extrem de emoţionantă. Pe scenă a urcat profesoara de biologie, unul dintre puţinii oameni pe care Alin spera să îi vadă. Emoţionaţi de revedere, cei doi s-au îmbrăţişat, iar după evoluţia concurentului au stat la poveşti. Cei doi nu se mai văzuseră de mai bine de 10 ani, de când Alin a terminat gimnaziul.

Pe Alin telespectatorii îl vor putea vedea şi sâmbătă aceasta, în cea de-a treia gală live X Factor. În competiţie au mai rămas 10 concurenţi, după ce la acest sfârşit de săptămână două trupe au fost supuse duelului. X-treme si T&L au însumat cele mai puţine voturi din partea publicului, iar cea care a trebuit să decidă cine rămâne şi cine pleacă a fost chiar mentorul lor, Paula Seling, decizie care a copleşit-o. Paula Seling a anunţat plângând că trupa care va părăsi X Factor va fi X-treme.

Tema galei de sâmbătă, 11 noiembrie vor fi melodiile celebre din filmele care au scris istorie de-a lungul timpului. Telespectatorii îşi vor putea vota din nou preferaţii, iar duminică seara vom afla deznodământul celui de-al treilea weekend live X Factor.

Bucuresti, 08.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *