free download 78 travel guides written by experts

Surpriza de proportii: Ionut si Augustin raman, in continuare, in „Ferma Vedetelor”

După o săptămână grea, încărcată de tensiuni, jocuri de strategie, discuții și planuri, duelul de sâmbătă le-a adus fermierilor o mare surpriză: atât Ionuț, cât și Augustin rămân în continuare în Ferma Vedetelor. Talismanele câștigate la una dintre probele date de nea Rață pentru momentul de libertate le-a oferit tuturor imunitate.

Ferma Vedetelor a fost urmărită, în intervalul de difuzare 22:47 – 00:33, de aproximativ 1.2 milioane de români, iar în minutul de aur, de la 22:59, peste 1.4 milioane de persoane priveau peripețiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a condus topul audiențelor cu 7.4 puncte de rating și 22.2% share, în timp ce televiziunea situată pe locul doi a obținut 5.0 puncte de rating și 15.1% share.

Viața la țară e grea, dar viața la fermă, izolați în pădure, este și plină de neprevăzut, iar concurenții au observat că le lipsesc din găini. Vinovații, așa cum povestește Cristina, au fost doi oameni. Vulpea, așa cum au spus fermierii, a reușit să le fure trei găini.

Dan și Vica s-au întors din libertate încărcați de daruri: un cocoș, o gâscă și trei iepuri, pentru ferma lor. Pe drumul spre Ferma Vedetelor, amândoi au avut parte de surprize calde pe haine, de la animale. Concluzia lui Dan despre această experiență a fost: „Am avut o zi extraordinară! Efectiv ne-am destrăbălat!”.

Concurenții rămași în fermă au făcut focul în curte, iar când au revenit Vica și Dan, au pus pe masă prada furată cu colegii lor. Astfel, ei s-au ospătat după o lungă perioadă de timp cu: cârnați, carne, apă minerală, muștar, tiramisu și multe alte bunătăți: „Tot ce mâncam băgam în buzunar!”, le-a mărturist Vica.

Cei doi dueliști și-au luat rămas bun de la ceilalți fermieri și s-au retras către camerele dueliștilor din pădure. La vizita Iuliei Vântur, Augustin i-a mărturisit: „Eu sunt foarte mulțumit de mine, că am reușit să trec de pragul ăla psihologic și să rezist atâta timp aici, fără să zic: Băi, știți ceva? Eu îmi iau bagajele și plec! N-am renunțat și nu o s[ renunț niciodată!”. Referitor la duelul cu Ionuț, el a spus: „Mizez pe duelul ăsta, nu fizic, ci mental!”.

Pe de altă parte, Ionuț i-a spus Iuliei: „În cazul în care lucrurile se vor așeza pozitiv pentru mine, eu săptămâna viitoare, în loc să trimit o fată la duel, poate voi trimite tot un băiat!”. Iulia i-a oferit șansa să își contacteze familia, însă el a refuzat motivând: „Contactul cu familia îl am tot timpul, e în sufletul meu. Am făcut deja un lucru pe care am zis că n-am să-l fac și anume am pus poza lor pe perete. Nu merge!”.

În dimineața duelului, fermierii și-au dat seama că le mai lipsesc alimente din cutia de afară pe care o numesc frigider, cum ar fi: carnea în untură sau borcanul cu smântână. Acesta a fost al doilea semnal de alarmă că ceva nu este în regulă.

Duelul celor doi campioni a început cu prima proba, Soarbe zeama, la care au trebuit să mute zeamă de varză dintr-un borcan în altul, cu ajutorul unui burduf. Cel care a reușit să mute zeama în cele 5 minute puse la dispoziție și a reușit să câștige proba a fost Ionuț.

Cu cea de-a doua probă, Ruleta rusească, Ionuț era obișnuit de săptămâna trecută, când a imitat-o pe Corina la duel. Ei au avut la dispoziție 16 ouă, 11 fierte și 5 crude, așezate pe o ruletă, pe care au învârtit-o pe rând, și fiecare a trebuit să le spargă în cap, pentru a vedea dacă sunt crude sau fierte. Cel care a găsit trei ouă fierte și a câștigat proba, implicit și duelul, a fost Ionuț.

Fermierii s-au luat în brațe cu toții, s-au pupat, iar Augustin i-a spus lui Ionuț să aibă grijă de Doinița: „Ioane, ți-o las cu limbă de moarte, să ai grijă de ea!”. El i-a înapoiat Doiniței inelul de logodnă, iar Iulia le-a oferit un dar de nuntă: „Ați primit niște insigne în această săptămână. Noi le-am numit talismane salvatoare. Asta înseamnă că duelistul care a pierdut acest duel va rămâne în fermă!”.

La auzul acestor cuvinte, fermierii au început să strige de bucurie, Ionuț l-a luat pe sus pe Augustin și a sărit cu el, iar Doinița nu s-a putut opri din sărit. Astfel, toate strategiile lor din această săptămână au fost în zadar și nu au făcut altceva decât să arate adevăratele caractere.

O altă veste i-a luat prin surprindere și anume: săptămâna viitoare ei vor fi cei care vor decide cine va fi fermierul săptămânii, dintre Ionuț și Augustin: „Ne întoarcem mai periculoși decât am plecat!”, a spus Ionuț.

Noul aranjament a atras cu sine alte jocuri de culise. Cristina, Vica, Dima și Dan i-au întrebat atât pe Ionuț, cât și pe Augustin, dacă vor să fie fermierul săptămânii, însă ambii au răspuns negativ, pentru a-i induce în eroare.

În episodul de luni, fermierii primesc o vizită surpriză, iar exercițiul cu producerea emisiunii Ferma Gossip se dovedește a fi foarte util, deoarece ei vor înregistra primul videoclip la Ferma Vedetelor. Tot luni, de la 20:30, numai la PRO TV, telespectatorii vor afla cine va fi fermierul săptămânii nominalizat, de această dată, de concurenții de la Ferma Vedetelor.

Toate edițiile Ferma Vedetelor pot fi urmărite și pe voyo.ro.

Bucuresti, 19.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *