free download 78 travel guides written by experts

Supraviețuitorul va câștiga 100.000 euro

Cel mai așteptat show din lume a ajuns în România, numai la PRO TV. Supraviețuitorul este show-ul în care 18 români vor porni în aventura vieții lor!

Un colț de paradis, peisaje incredibile, provocări zilnice, alianțe și șansa de a deveni Supraviețuitorul în primul sezon al show-ului care a revoluționat televiziunea în întreaga lume sunt doar câteva dintre elementele care vor aduce suspansul în casele tuturor românilor!


Odată cu marele titlu pe care unul dintre concurenți îl va obține prin strategia abordată pe parcursul show-ului, câștigătorul va primi și marele premiu, un cec cu numele lui pe el, în valoare de 100.000 euro.

Aventurile, emoțiile, provocările și suspansul vor face casă bună cu cel mai tare reality-show, Supraviețuitorul! Caravana își continuă drumul prin țară! Următorul oraș în care sunt așteptați toți cei care sunt convinși că au ce trebuie este Iași, pe 9 aprilie, la Hotel Unirea. Ultima oprire a caravanei Supraviețuitorul este la Cluj-Napoca, pe 16 aprilie, la Hotel Golden Tulip!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *