free download 78 travel guides written by experts

Suporterii devotati, marii castigatori ai Cupei Romaniei Timisoreana

Timişoreana, sponsorul principal al Cupei României, este aproape de cei mai devotaţi suporteri. Susţinem cu mândrie cea mai spectaculoasă competiţie fotbalistică din România, iar anul acesta am premiat suporterii, jurnaliştii şi bloggerii care au demonstrat că Fotbalul Adevărat înseamnă pasiune, dedicare şi fair-play.

Conduşi de rezultatele echipelor favorite, suporterii s-au dovedit la fel de importanţi ca şi jucătorii, iar anul acesta Timişoreana i-a recompensat pe măsură. De pe 1 aprilie până pe 27 mai s-au pus în joc 3 maşini ale suporterului (Skoda Octavia Combi), 10.000 de mingi semnate de legende, 5.000 de tricouri şi 240.000 de PET-uri de 2 litri de bere. Pentru a intra în concurs, participanţii s-au înscris folosind codurile unice de pe fiecare ambalaj Timişoreana.

Pe lângă sutele de mii de suporteri care au fost premiaţi deja pentru devotamentul lor, legendele Fotbalului Adevărat, Ilie Balaci, Silviu Lung şi Miograd Belodedici, au extras cei trei mari câştigători ai campaniei “Suporterii devotaţi câştigă”. Câştigătorii celor 3 Skoda Octavia Combi, Costel Leu, Gicuţa Balaşa şi George Ghineţ, au fost prezenţi la Finala Cupei Timişoreana care s-a desfăşurat pe Arena Naţională, unde au fost premiaţi de legende.

Jurnaliştii au căutat cele mai interesante poveşti de Fotbal Adevărat

În paralel, Timişoreana a lansat o provocare pentru toţi jurnaliştii din România, de a găsi cele mai frumoase poveşti ale suporterilor. Iniţiativa a fost un real succes: peste 25 de texte au fost publicate de jurnaliştii din întreaga ţară în perioada 17 aprilie – 20 mai.

“Avem bucuria să premiem un jurnalist care a crezut în pasiune, dedicare şi fair-play. Textul, Recviem pentru caii dunăreni din Gazeta Sporturilor, este o poveste care într-adevăr merită să fie auzită în toată ţara. Îl felicit în numele Timişoreana pe Gabriel Berceanu pentru articolul cu care a obţinut locul întâi în concurs! De asemenea, ne bucurăm că Radu Paraschivescu ne-a ajutat să alegem cele mai bune articole”, a spus Ştefan Teodorescu, Volume Brands Director URSUS Breweries.

Pentru ocuparea locului întâi, Gabriel Berceanu a primit un laptop şi o cameră foto. Textul său poate fi citit aici: //blogsport.gsp.ro/gabrielberceanu/2012/05/20/recviem-pentru-caii-dunareni/. Lista întreagă a articolelor înscrise o puteţi vizualiza aici: //www.beretimisoreana.ro/fotbal-adevarat/cauza/povesti-fotbal-adevarat/.

Bloggerii au publicat cele mai frumoase amintiri legate de fotbal

În perioada 24 aprilie – 19 mai, bloggerii au avut ocazia să participe la o competiţie dedicată, în care au fost invitaţi să scrie un text despre Fotbalul Adevărat şi valorile acestuia.

Toţi cei înscrişi au primit votul publicului, iar final Andreea Daniela Călin a câştigat premiul cel mare: o maşină de scris cu USB pentru textul: //www.beretimisoreana.ro/concurs-bloggeri/articol/cum-a-ajuns-fotbalul-sa-conteze-pentru-mine_anfreutza8520_1335349231/.

Cupa Virtuală a strâns peste 16.000 de fani pe www.fotbaladevarat.ro!

Site-ul campaniei, www.fotbaladevarat.ro, a fost locul de desfăşurare a Cupei Virtuale Timişoreana, o competiţie similară Cupei României, dar disputată în mediul online. Meciurile virtuale s-au desfăşurat în sistem eliminatoriu, fanii echipelor trebuind să adune puncte pentru ca favoriţii să avanseze în competiţie. La final, Dinamo Bucureşti a avut cei mai mulţi susţinători online, câştigând atât Cupa Virtuală, dar şi Cupa României pe terenul de fotbal. Pe toată durata Cupei Virtuale, 16.248 suporteri au încărcat 155.048 de dovezi de devotament pentru Fotbalul Adevărat.

Campania a cuprins actiuni integrate de comunicare trade, ATL, PR şi digital si a fost administrată de echipa Timişoreana, împreuna cu agenţiile: GMP, HEAT Advertising, Mediascope, GreenPixel si 2activePR.

Bucuresti, 05.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *