free download 78 travel guides written by experts

Supertransformare pentru Delia la „Te cunosc de undeva!”

Artista a intrat în rolul Andei Călugăreau!

Delia a trecut printr-o transformare absolut spectaculoasă în cadrul supershowului “Te cunosc de undeva!”. Cu un machiaj de senzaţie, o costumaţie pe măsură şi o voce care să completeze impecabil tabloul personajului ei, Delia a cucerit juriul în rolul Andei Călugăreanu. Prestaţia ei nu a fost însă lipsită de peripeţii, la finalul melodiei vedeta mărturisind juraţilor că îi vede în ceaţă şi foarte maro. Acest lucru se datora tocmai transformării prin care a trecut, pentru rolul Anda Călugăreau, ochii Deliei devenind temporar negri. Cum se va descurca în continuare Delia, rămâne de văzut sâmbăta viitoare, în cea de-a doua ediţie a supershowului Te cunosc de undeva!

“Te cunosc de undeva!” a luat startul sâmbăta aceasta la Antena 1! Surprizele pe care supershowul le pregăteşte pentru telespectatori nu se opresc doar la transformările incredibile ale concurenţilor. Juraţii vor avea şi ei un rol extrem de important şi, în fiecare ediţie, cei de acasă se vor putea bucura şi de prezenţa inedită a unui invitat surpriză. Săptămâna aceasta, carismaticul prezentator Mircea Badea a acceptat provocarea de a intra în jocul “Te cunosc de undeva!”, acolo unde transformările de senzaţie sunt puse la loc de cinste.

În fiecare seară de sâmbătă, CRBL, Delia Matache, Maria Buză, Dan Helciug, Julia Jianu, Lora, Jorge şi Iulian Vasile vor încerca să intre în pielea unor personaje celebre, spre deliciul telespectatorilor, dar şi în scopuri caritabile. Cele opt vedete vor concura una împotriva celeilalte timp de 11 săptămâni, încercând să îi convingă pe cei patru juraţi că merită să primească un punctaj cât mai mare. Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits şi Aurelian Temişan vor evalua atent prestaţiile concurenţilor vedetă.

Vedetele vor primi în fiecare ediţie a show-ului un punctaj, iar la finalul fiecărei emisiuni se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenţi luptă în fiecare ediţie pentru premii în bani, dar şi un mare premiu, câştigat în marea finală. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia.

Bucuresti, 18.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *