Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Supershow duminica aceasta la „In puii mei!”

Vezi ce a pregătit Mihai Bendeac pentru ultima ediţie!

Duminica aceasta, Mihai Bendeac a pregătit un show de milioane în ultima ediţie “În puii mei”. Sezon după sezon, carismaticul actor şi-a cucerit telespectatorii cu personaje de senzaţie, sketch-uri savuroase, muzică şi surprize inedite. Becali, Dinescu, Connect-R, Velea, Florin Piersic, Fernando, Vadim Tudor, Cristian Tudor Popescu, Banciu, Vanghelie, Arthur, Maria şi Goethe, doctorul Bacalbaşa, Naomi, telecomandaţii, acestea sunt doar câteva dintre personajele care le-au oferit celor de acasă momente de supercomedie la “În puii mei”. Aşa cum i-a obişnuit pe telespectatorii săi, supershowul nu se dezice de surprize, aşa că, începând de săptămâna viitoare cei de acasă se vor putea bucura de o serie de ediţii speciale cu cele mai savuroase momente ale emisiunii. Iată însă ce a pregătit carismaticul Bendeac pentru duminica aceasta!

Savuros, spumos, puţin înţepător, dar mereu sănătos, umorul "În puii mei!" este de neegalat, aşa cum sunt actorii care fac posibil acest show şi situaţiile comice pe care reuşesc să le creeze. Duminica aceasta, cei de acasă sunt aşteptaţi să savureze cu zâmbetul pe buze o nouă ediţie a supershow-ului “În puii mei”. Alături de invitatul său, Mihai Mitoşeru, carismaticul Bendeac va ilustra 10 metode ingenioase şi convingătoare prin care un şofer poate să îşi salveze permisul de la suspendare. Tot în această ediţie, Bendeac îl va avea alături şi pe Gabriel Cotabiţă într-un musical de excepţie, "Ce mai vrei" în care echipa “În puii mei” le va mulţumi celor de acasă pentru că au fost mereu aproape.

Îndrăgitele personaje Arthur, Maria şi Goethe se vor confrunta cu noi probleme, fiind acuzaţi de braconaj. Cât despre Fernando şi Impresarul, cei doi nu se lasă păgubaşi, aşa că deschid o nouă afacere prin care speră să se îmbogăţească, însă tot ce reuşesc să obţină sunt purici. Nici Dinescu nu va lipsi din această ediţie, personajul interpretat de Bendeac investigând un caz de violenţă domestică, pornit de la o situaţie reală. Ancheta este una cu multiple reconstituiri ale situaţiei, caracteristică vigilenţei şi perseverenţei lui Dinescu şi a echipei sale.

“În puii mei” este unul dintre showurile de comedie de top din România, poziţie confirmată pe parcursul sezoanelor de difuzare. Un frecvent ocupat al poziţiei de lider de piaţă, emisiunea a reuşit să îi ţină pe telespectatori mereu aproape, oferindu-le momente haioase şi personaje care mai de care mai interesante, inspirate din actualitatea românească. În ultimii doi ani, mai mult de jumătate din ediţiile “În puii mei” s-au situat pe primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor din mediul urban.

Telespectatorii pot afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii inpuiimei.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/inpuiimei.antena1.

In puii mei!
Spring 2011-Spring 2012
Target: all urban
Sursa:GfK Romania (2011)/Kantar Media (2012)
Copyright:ARMADATA SRL
*exclus reluari, redifuzari, best of

Bucuresti, 27.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *