free download 78 travel guides written by experts

“Supernormal. Povestea neîmpărtășită a adversității și rezilienței” – Meg Jay

De ce unii copii reușesc să facă față dificultăților, iar alții nu? Ce putem spune despre copiii aparent invulnerabili, invincibili, copiii supernormali care par înzestrați cu o capacitate supraomenească de-a se adapta și de-a reuși?

Bazându-se pe experiența clinică de peste douăzeci de ani, Meg Jay ne prezintă diferite aspecte ale rezilienței și ne conduce în lumea interioară a “supernormalilor”, a celor care, la prima vedere, sunt doar niște medici, artiști, avocați, profesori sau antreprenori de succes, dar pe care îi descoperim ca fiind niște eroi care au reușit să-și croiască o viață reușită în ciuda tuturor obstacolelor și dificultăților întâmpinate în copilărie.

Plină de povești de viață impresionante și de informații științifice de actualitate, cartea reușește să creioneze un tablou complet al rezilienței, oferind nu doar răspunsuri cu privire la resursele persoanelor reziliente, ci și o imagine a modului în care se simt și se văd pe ei înșiși oamenii “supernormali”.

Supernormal

Meg Jay este psiholog clinician și profesor de psihologie la University of Virginia. A scris numeroase articole despre traumă, reziliență și psihologia dezvoltării.

Supernormal
Meg Jay
Nr. de pagini: 480
Preț: 49 ron
Traducere din engleză de Ruxandra Vișan
Colecția PSIHOLOGIA PENTRU TOȚI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *