Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Supermicro anunţă măsuri împotriva breşelor de securitate Meltdown şi Spectre

Supermicro, lider de piaţă în dezvoltarea de produse şi tehnologii de înaltă performanţă pentru servere, stocare, reţelistică şi management, anunţă evoluţia procesului de dezvoltare a unor soluţii pentru breşele de securitate Meltdown şi Spectre. Industria IT este afectată de câteva zile de anunţul public cu privire la breşele de securitate apărute în jurul procedeului de execuţie speculativă, cunoscute sub numele Meltdown şi Spectre. Cu ajutorul lor, atacatorii pot obţine acces la date confidenţiale atunci când acestea sunt transmise din memoria sistemului către memoria internă a procesorului, ca parte a mecanismului de predicţie utilizat de acesta.

Supermicro este la curent cu existenţa acestor vulnerabilităţi şi cunoaşte modul în care sunt afectate produsele sale, motiv pentru care a alocat o cantitate semnificativă de resurse în vederea dezvoltării unor soluţii cât mai benefice pentru clienţi. Pentru o bună parte din sisteme au fost deja lansate actualizări, iar compania continuă să depună eforturi considerabile pentru protejarea celor rămase.

Supermicro logo

„La Supermicro, punem accent pe fiabilitate şi siguranţă şi dorim să asigurăm clienţii că depunem toate eforturile necesare pentru a le furniza nivelul de calitate cerut. Meltdown şi Spectre sunt probabil cele mai extinse breşe de securitate cu care ne-am confruntat vreodată, căci afectează întreaga industrie IT. Astăzi, anunţăm că avem soluţii – fie finalizate, fie în curs de finalizare – care vor readuce nivelul de siguranţă oferit de produsele noastre la valoarea optimă”, a declarat Phidias Chou, Sr. Vice President, Worldwide Sales Supermicro.

Pentru mai multe informaţii cu privire la modelele pentru care au fost deja introduse soluţii şi respectiv la cele pentru care soluţiile sunt în curs de dezvoltare, puteţi consulta lista oficială disponibilă la adresa: https://www.supermicro.com/support/security_Intel-SA-00088.cfm.

Supermicro este distribuit pe piaţa locală de către ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT.

Despre Supermicro

Supermicro, lider în global în dezvoltarea de tehnologii inovatoare pentru servere ultra-performante şi ultra-eficiente, este un furnizor principal de soluţii avansate pentru centre de date, soluţii de Cloud Computing, soluţii IT pentru segmentul Enterprise, Hadoop, HPC şi sisteme integrate. Supermicro contribuie la protejarea mediului prin intermediul programului „We Keep IT Green” şi furnizează clienţilor cele mai eficiente soluţii de pe piaţă din punct de vedere energetic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *