free download 78 travel guides written by experts

„Superman, Spiderman sau Batman” – in selectia oficiala a festivalurilor

de la Varsovia, Valladolid si SalonicScurtmetrajul Superman, Spiderman sau Batman, în regia lui Tudor Giurgiu, participă în selecţiile oficiale a trei festivaluri de film importante, şi anume Festivalul de Film de la Varşovia (7 – 16 octombrie), Festivalul Internaţional de Film de la Valladolid (22 – 29 octombrie) şi Festivalul Internaţional de Film de la Salonic (4 – 13 noiembrie).

Astfel, Superman, Spiderman sau Batman este în competiţia oficială dedicată scurtmetrajelor a celei de-a 27-a ediţii a Festivalului de la Varşovia, care se desfaşoară în capitala Poloniei în perioada 7 – 16 octombrie. Festivalul de la Varşovia este un festival de clasa A, acreditat de Federatia Internaţională a Asociaţiilor Producătorilor de Film (FIAPF).

De asemenea, cel mai recent scurtmetraj al lui Tudor Giurgiu participă în competiţia oficială a celei de-a 56-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film de la Valladolid, care are loc în Spania între 22 si 29 octombrie. Festivalul de la Valladolid este cunoscut la nivel european în special pentru competiţia dedicată scurtmetrajelor.

Superman Spiderman sau Batman face parte, totodată, din selecţia oficială a celei de-a 52-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film de la Salonic, în secţiunea Balkan Survey. Festivalul Internaţional de Film de la Salonic se desfăşoară în Grecia în perioada 4 – 13 noiembrie.

Superman Spiderman sau Batman spune povestea lui Aron, un băieţel de 5 ani, care, împreună cu tatăl său acoperit de griji, porneşte într-o dimineaţă pe un drum la capătul căruia doreşte, asemenea eroilor din benzile desenate, să-şi salveze mama bolnavă de inimă.

Scurtmetrajul Superman Spiderman sau Batman este o producţie Libra Film Productions şi a avut premiera în cadrul celei de-a 10-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (3 – 12 iunie, Cluj Napoca). De asemenea, scurtmetrajul a fost prezentat la cea de-a 8-a ediţe a Festivalului Internaţional de Film Anonimul (8 – 14 august).

Bucuresti, 25.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *