free download 78 travel guides written by experts

Superbebe TV si-a gasit primii bebe vedete

Peste 150 de copii au participat la preselectia Superbebe TV

De ziua copiilor,  multi parinti alaturi de micutii lor au fost prezenti alaturi de postul de televiziune Romantica si de revista Superbebe in Baneasa Shopping City. Peste 150 de copii au zambit in fata camerei de luat vederi pentru a deveni reporteri pentru “Superbebe TV”, cea mai noua emisiune Romantica. Un loc de joaca special amenajat pentru cei mici, sute de baloane, multe jucarii de plus si dulciuri, toate acestea au fost puse la dispozitia copiilor de catre postul de televiziune. In Baneasa Shopping City toti copiii au avut sansa de a participa la preselectia organizata de postul de televiziune Romantica si de revista Superbebe  pentru a gasi cei mai potriviti copii pentru a fi vedete in emisiunea “Superbebe TV”.  Despre copii pentru toti parintii – astfel se rezuma cel mai nou program din grila Romantica.  Telespectatorii  vor putea urmari noua emisiune in fiecare duminica de la orele 11.00. Gazda tuturor mamicilor si taticilor va fi Tana Pazara, Publisher “Superbebe”, dar si moderator la Romantica.

“Superbebe TV” este un magazin TV despre  ipostaza deosebita si magica a vietii – aceea de a fi parinte. Telespectatorii Romantica vor putea urmari, duminica de duminica, o emisiune cu o gazda-mamica inventiva, curioasa si “de incredere”- care “vinde” cele mai noi trucuri, descoperiri, noutati despre si pentru cei mici, parinti si bunici. “Superbebe TV” este un program in care un superbebe (in fiecare editie
altul ) apare intr-o ipostaza inedita, aceea de interviator al unei vedete-mamica sau viitoare mamica. in urma preselectiei organizata de Ziua Copiilor, parintii care si-au adus copiii in Baneasa Shopping City isi vor vedea micutii la Romantica la “Superbebe TV”.

Bucuresti, 02.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *