metalshow

Superbebe Tv incepe un nou sezon la Romantica

cu un interviu in exclusivitate al celui mai tanar star rock din lume

Angelina Jolie, Madonna sau Mihaela Rădulescu? Cine este cea mai populară mămica din showbiz? Aflaţi în premieră la Superbebe TV, în prima ediţie din noul sezon. Duminică, 14 septembrie, de la orele 14.00, gazda tuturor mămicilor, tăticilor şi bunicilor, Tana Pazara  va prezenta la Romantica în premieră şi în exclusivitate primul interviu cu cel mai tânăr star rock din lume!

Cine este el? Are trei ani şi îl cheamă Leon şi este fiul Mihaelei Cernea.

Telespectatorii vor vedea la „Superbebe Tv” povestea unei superfamilii de artişti, în câteva  minute. Şi tot la Romantica, viitoarele mămici vor afla totul despre sarcina toxică. Adelina Elisei are sarcină toxică. Iar doamna Chivu nu este singura gravidă care suferă. 8% din  femeile însărcinate prezintă simptomele bolii. Pentru ele, am aflat metodele cele mai eficiente de  prevenire şi tratament.

 95% din nou-născuţi au nopţi albe în primele trei luni de viaţă din cauza colicilor. Astfel, cei mai buni  medici pediatri vin la Roamntica pentru a vorbi despre trucurile băbeşti şi tratamentele medicale pentru un somn fără dureri  de burtică.

“Superbebe TV” este un magazin TV despre  ipostază deosebită şi magică a vieţii – aceea de a fi părinte. Telespectatorii Romantica vor putea urmări, duminică de duminică, o emisiune cu o gazdă-mămică inventivă, curioasă şi “de încredere”- care “vinde” cele mai noi trucuri, descoperiri, noutăţi despre şi pentru cei mici, părinţi şi bunici. “Superbebe TV” este un program în care un superbebe (în fiecare ediţie altul ) apare într-o ipostază inedită, aceea de interviator al unei vedete-mamică sau viitoare mamică. Preconcepţia, naşterea, creşterea şi îngrijirea celor mici sunt doar câteva teme care vor fi abordate în noua emisiune Romantica.

Bucuresti, 12.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *