free download 78 travel guides written by experts

Super show aseara la „Te cunosc de undeva!”

Telespectatorii au rămas şi de această dată aproape de Antena 1

Cea de-a treia ediţie a show-ului primăverii, Te cunosc de undeva! le-a adus telespectatorilor vedete una şi una, dar şi un invitat special, membru în juriu – Pepe. Pe scena Te cunosc de undeva! au cântat şi au făcut super show Lady Gaga, Gwen Stefani, Elvis, Dan Spataru, Whitney Huston, Guess Who, Andreea Bălan şi Pepe. Telespectatorii au rămas şi de această dată aproape de Antena 1. În minutul de aur 22.03, peste un milion de telespectatori din mediul urban urmăreau Te cunosc de undeva!.

Seara a fost deschisă de Lady Gaga, în interpretarea senzaţională a Deliei. Costumul, machiajul, coafura şi atitudinea au semănat până în cele mai mici detalii cu cele ale artistei internaţionale şi, chiar dacă juriul a mai avut comentarii legate de prestaţia Deliei, notele primite la final au fost pe măsura interpretării. I-a urmat în concurs Iulian Vasile cel care a trecut aseară prin cea mai spectaculoasă transformare.

Bucuros cã are ocazia sã îşi imite idolul, pe mama Whitney – aşa cum îi place lui sã spunã, Iulian nu s-a dat în lãturi de la nimic: şi-a pus unghii şi gene false, s-a epilat şi a studiat întru totul gesturile artistei. I-a copleşit de-a dreptul pe juraţi, care au spus într-un glas: „Iulian, ai fost 1 la 1 cu Whitney!”

Acesta nu a fost însă singurul care a semănat întru totul cu artistul pe care l-a avut de interpretat. Jorge a fost pentru câteva minute Elvis, reuşind să îi reproducă nu doar timbrul vocal, ci şi coregrafia, privirea, gesturile. Jorge a fost şi marele câştigător al serii, primind de la cei patru juraţi nota maximă 12.

Un moment surprinzător a fost şi cel al lui CRBL. Acesta a trebuit să intre în pielea lui Dan Spătaru şi a încercat să cânte întocmai ca regretatul artist. Pepe a stat faţă în faţă cu Pepe interpretat de Maria Buză, iar Andreea Bălan, faţă în faţă cu Andreea Bălan din 1999 căreia i-a dat viaţă pe scena Te cunosc de undeva! Julia. Dan Helciug a acceptat o altă provocare, aceea de a fi Guess Who, iar Lora a adus-o în România pe Gwen Stefani.

Rolul Gwen Stefani a venit cu cerinţe deosebite, nu numai în ceea ce priveşte vocea şi mişcarea scenică, ci şi transmiterea unui mesaj anume. “Don’t Speak” a fost piesa pe care Lora a interpretat-o la Te cunosc de undeva!, piesă care a făcut-o să izbucnească în lacrimi la repetiţii! Vedeta a apărut desculţă pe scenă, îmbrăcată cu o rochie asemănătoare cu cea purtată de Gwen Stefani în videoclip şi a reuşit într-adevăr să transmită extraordinar de multă emoţie. Aşa cum era de aşteptat, Lora a primit numai cuvinte de apreciere din partea juriului, iar Andrei Aradits chiar a urcat pe scenă încercând să descopere dacă are şi de această dată lacrimi în ochi.

Un moment inedit a fost oferit şi de Alina Puşcaş care a lăsat pentru câteva clipe rolul de prezentatoate pentru a încerca să fie Madona.

Show-ul oferit aseară de Antena 1 a făcut deleiciul telespectatorilor. În minutul de aur 22.03, 1.074.000 de telepsectatori din mediul urban priveau Antena 1.

Mai multe informaţii despre show pot fi aflate accesând site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro sau pagina de Facebook: www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanţi competitori pe piaţa media din România, statut câştigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a ţinut mereu aproape. Cu o echipă de oameni deosebiţi în spatele camerelor, cu vedete îndrăgite şi formate de succes, Antena 1 îşi menţine poziţia de lider în programe de divertisment, dând viaţă spectacolului şi oferind inspiraţie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media românesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanţa rămâne o valoare constantă.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile All Urban
Perioada 31 martie 2012

Bucuresti, 01.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *