Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Super oferta la toata gama de modele SEAT prin PORSCHE LEASING

· Dobândă 0% la finanţarea prin PORSCHE LEASING până la data de 31 martie 2009
· Ofertă disponibilă în întreaga reţea de distribuţie a mărcii SEAT

SEAT oferă o dobândă de 0% aplicată la preţul de listă la finanţarea prin PORSCHE LEASING pentru achiziţionarea oricărui model SEAT până la data de 31 martie 2009 la toţi distribuitorii din ţară.

„În contextul economic actual, rata dobânzilor la creditarea prin leasing şi nu numai, a crescut considerabil. Clienţii nu mai sunt dispuşi să facă investiţii pe termen lung şi amână decizia de cumpărare pe termen nelimitat; iar când decid să achiziţioneze o maşină, optează pentru soluţii flexibile,” a declarat Bogdan Militaru, brand manager SEAT.

PORSCHE România, importator al mărcii SEAT, împreună cu finanţatorul PORSCHE LEASING au decis să vină în întâmpinarea nevoilor clienţilor în această perioadă printr-o ofertă valabilă pentru orice model SEAT. Oferta este adaptată condiţiilor actuale de piaţă, care furnizează clienţilor o gamă completă de servicii: configurare şi comandă a maşinii, consiliere, finanţare, asigurare, precum şi asistenţă post-livrare. Mai mult decât atât, compania a redus până la 0% dobânda pentru orice maşină achiziţionată ce poartă sigla SEAT.

În funcţie de durata contractului, dar şi de avans, dobânda este extrem de avantajoasă. Ea poate fi de 0% sau de 3,99%. Cumpărătorii unei maşini SEAT prin leasing financiar vor fi scutiţi de dobândă în condiţiile în care vor plăti un avans de minimum 15% pe o durată de 3 ani. Dobânda de 3,99% este valabilă, spre exemplu la finanţările cu un avans de doar 15%, pe o perioadă cuprinsă între 4 şi 7 ani.

În anul 2008 au fost finanţate 1.495 de maşini SEAT prin Porsche Leasing Romania, ceea ce înseamnă mai mult de o treime din volumul total de vânzări înregistrate anul trecut de marca spaniolă a grupului.

Textul şi fotografiile sunt disponibile pe site-ul de presă Porsche România, www.presa.porscheromania.ro.

Bucuresti, 06.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *