metalshow

Supeco deschide astăzi primul supermarket din Sfântu Gheorghe, extinzându-și rețeaua la 18 magazine în România

Începând de astăzi, locuitorii din Sfântu Gheorghe își pot face cumpărăturile zilnice la Supeco, un nou concept de supermarket cu produse locale, prețuri mici și oferte imbatabile. Supeco Sfântu Gheorghe oferă clienților săi posibilitatea de a cumpăra un coș cu 30 de produse de bază (alimente, apă minerală, bere, suc, produse de igienă corporală și de curățenie) la un preț de doar 49,99 lei, precum și peste 250 de produse sub 1 leu fiecare.

În plus, supermarketul Supeco dispune de peste 700 de produse cu prețuri reduse pe volum, dedicate familiilor: cu cât crește numărul de produse cumpărate, prețul per bucată scade. Mai mult, Supeco oferă 300 de produse vrac la prețuri care încep de la doar 0,29 lei/ 100 grame.

La Supeco, locuitorii din Sfântu Gheorghe pot găsi o gamă largă de produse proaspete și de larg consum: lactate-brânzeturi, mezeluri, măcelărie, băcănie, panificație și patiserie, legume-fructe, produse aperitiv, semi-preparate, produse congelate, apă, sucuri, băuturi, produse internaţionale, produse bio şi dietetice, dar şi produse non-alimentare de igienă şi de întreţinere a casei.

supermarket Supeco in Sfantu Gheorghe

“Supeco este un concept unic de magazin, pentru că totul se investește în prețuri mici. Putem oferi aceste prețuri clienților noștri pentru că economisim costurile pentru energie și alegem să nu investim în decorațiuni, publicitate, mobilier sau rafturi. Nu în ultimul rând, depozităm stocurile direct în magazin, pentru economie de spațiu, și cumpărăm de la furnizori locali, reducând costurile de transport.” – Eric Bouin, directorul lanţului de magazine Supeco.

Conceptul de magazin Supeco se concentrează atât pe prețuri și oferte cât mai bune, cât și pe o gamă variată de produse, adaptate tuturor nevoilor clienților, fie că este vorba de consumatori persoane fizice sau de cei interesați de creșterea propriilor afaceri.

Astăzi, odată cu deschiderea magazinului din Sfântu Gheorghe, rețeaua de supermarketuri Supeco se extinde la 18 magazine la nivel național. Locuitorii din Reghin, Balș, Craiova, Focșani, Galați, Giurgiu, Hunedoara, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Târgoviște, Baia Mare, Iași, Gheorgheni, Sibiu, București, Cluj și Satu Mare se bucură deja de ofertele zilnice și prețurile mici ale magazinelor Supeco.

În toate magazinele Supeco din țară, produsele pot fi achiziționate în pungi biodegradabile, fabricate din amidon de porumb, imprimate cu cerneală non-toxică pe bază de soia și concepute sustenabil pentru a se biodegrada complet, fără să polueze mediul înconjurător. Pungile sunt în întregime compostabile, fie că ajung după folosire în centre de compostare sau în sisteme de compostare la domiciliu, și sunt certificate de autoritățile din domeniu.

Despre Supeco Sfântu Gheorghe: Noul magazin Supeco Sfântu Gheorghe are o suprafață de 1,141 m², o ofertă de 3.800 de produse, 4 casierii și a creat prin deschiderea sa 28 de locuri de muncă și 73 de locuri de parcare.

Supeco Sfântu Gheorghe se află pe strada Lunca Oltului nr.3 și este deschis de luni până sâmbătă între orele 7:30-21:00 și duminca între orele 8:00-18:00.

Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul Supeco și pe pagina de Facebook a magazinului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *