Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Supeco deschide astăzi al doilea supermarket din București, ajungând astfel la o rețea de 20 magazine în România

Începând de astăzi, bucureștenii au la dispoziție încă un magazin Supeco pentru cumpărăturile zilnice, un nou format de supermarket cu produse locale, prețuri mici și oferte imbatabile.

La Supeco, clienții pot găsi peste 2.500 de produse proaspete și de larg consum: lactate-brânzeturi, mezeluri, măcelărie, băcănie, panificație și patiserie, legume-fructe, produse aperitiv, semi-preparate, produse congelate, apă, sucuri, băuturi, produse internaţionale, produse bio şi dietetice, dar şi produse non-alimentare de igienă şi de întreţinerea casei.

“Supeco este un concept unic de magazin, pentru că totul se investește în prețuri mici. Le putem oferi clienților aceste prețuri mici pentru că economisim costurile pentru energie și alegem să nu investim în decorațiuni sau mobilier. Nu în ultimul rând, facem economie de spațiu, depozitând stocurile direct în magazin și reducem costurile de transport, cumpărând de la furnizori locali” – Eric Bouin, directorul lanţului de magazine Supeco.

Conceptul de magazin este orientat către prețuri și oferte cât mai bune, într-o gamă de produse adaptate tuturor nevoilor, atât consumatorilor persoane fizice, cât și celor interesați de creșterea afacerilor proprii.

Supeco Rebreanu

În total, rețeaua de supermarketuri Supeco ajunge astăzi la 20 magazine deschise la nivel național. Locuitorii din Balș, Craiova, Focșani, Galați, Giurgiu, Hunedoara, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Târgoviște, Baia Mare, Iași, Gheorgheni, Sibiu, București, Cluj, Satu Mare, Reghin, Sfântu Gheorghe și Constanța sunt deja familiarizați cu ofertele și prețurile mici zilnice ale magazinelor Supeco.

La fel ca în celelalte magazine din țară, și la Supeco Rebreanu produsele pot fi achiziționate în pungi biodegradabile, fabricate din amidon de porumb, imprimate cu cerneală non-toxică pe bază de soia, special concepute astfel încât să se biodegradeze complet, fără să polueze mediul înconjurător. Pungile sunt în întregime compostabile, în centre de compostare sau în sisteme de compostare la domiciliu și sunt certificate de autoritățile din domeniu.

Despre Supeco Rebreanu

• Adresă: str. Liviu Rrebreanu, nr. 1, sector3
• Programul de funcţionare:
   – Luni – sâmbătă: 7:30-21:00
   – Duminică: 8:00-18:00
• Oferta de produse: 2.500
• Suprafața magazinului: 455 m²
• Locuri de muncă: 5
• Număr de case: 4
• Telefon: 0799.673.931

Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul Supeco și pe pagina de Facebook a magazinului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *