Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Sunt oltencele Next Top Model?

Mâine, caravana opreşte în Craiova pentru preselecţii!

După ce mii de tinere din Iaşi şi Bucureşti au venit în lumina reflectoarelor să arate lumii întregi cât sunt de frumoase, vinerea aceasta, oltencele îşi iau revanşa la castingul Next Top Model. Dacă au măsuri şi ambiţie de Next Top Model, dacă au curaj să profite de o şansă unică, dacă vor să demonstreze că Oltenia are cu ce se lăuda, mâine e momentul! Cătălin Botezatu, Liviu Ionescu şi Mirela Vescan vin la Craiova pentru a le descoperi pe cele mai frumoase dintre frumoase. De la ora 15:00 la Hotel Europeca din Craiova oltencele sunt aşteptate la castingul Next Top Model!

Ieri, aproape 2 000 de fete au venit la întâlnirea cu juraţii Next Top Model, sperând ca visul lor de a construi o carieră impresionantă în modelling să prindă contur. Castingul, care a durat până după miezul nopţii a fost însă un real succes, juraţii alegându-le pe cele mai frumoase. Nimic nu le-a împiedicat pe tinerele românce să-şi urmeze visul, acestea venind la casting chiar de peste graniţe. Juraţilor li s-a alăturat miercuri şi Laura Giurcanu, câştigătoarea sezonului II Next Top Model.

“Next Top Model a debutat într-un mod extrem de furtunos” a spus Cătălin Botezatu, făcând referire la uluitorul număr de persoane care s-au prezentat până acum la castingurile organizate în Republica Moldova, Iaşi şi Bucureşti. Acest lucru face însă parte din evoluţia fireasă a unui show care şi-a cucerit publicul sezon după sezon. “Primele două sezoane au demonstrat că Next Top Model este un fenomen, că este una dintre cele mai frumoase şi urmărite emisiuni din România” a completat designerul.

La rândul său, câştigătoarea Next Top Model II, Laura Giurcanu, a povestit despre impactul pe care showul l-a avut în viaţa sa.

“Next Top Model a fost ca o şcoală care m-a instruit foarte bine pentru tot ce a urmat. Până acum am avut prezentări la Paris, Milano şi New York” a spus Laura pentru Observator.

După preselecţia din Bucureşti, castingul Next Top Model va continua în alte trei mari oraşe, Craiova (08.06), Timişoara (10.06) şi Cluj-Napoca (11.06). Pentru sezonul trei al emisiunii, caravana Next Top Model a ajuns pentru prima dată şi în Republica Moldova, oferind frumoaselor tinere de peste Prut şansa de a se face remarcate.

Mai multe detalii puteţi afla accesând www.nextopmodel.a1.ro sau pagina oficială de Facebook a emisiunii, //www.facebook.com/nexttopmodel.catalinbotezatu.

Bucuresti, 07.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *