free download 78 travel guides written by experts

Sunshine Digital livrează pentru Provident Financial România platforma de educație financiară prin jocuri online Știi cu banii

Agenția de servicii digitale integrate Sunshine Digital a livrat platforma de educație financiară prin jocuri online Știi cu banii, nouă dezvoltare din cadrul proiectului SigurantaFinanciara.ro, către clientul Provident Financial România, parte a grupului britanic International Personal Finance (IPF), cel mai important furnizor de credite la domiciliu din Europa.

Sunshine digital logo

Aproape 40% dintre români spun că nu se informează despre cum să își gestioneze banii și, în același timp, trei din 10 români petrec mai mult de cinci ore, în fiecare săptămână, jucându-se pe telefon, laptop sau calculator, potrivit unui sondaj realizat de Provident Financial România. În acest context, Sunshine Digital a furnizat, la cererea clientului, o soluție end-to-end care reprezintă prima platforma de educație financiară prin jocuri din ţară, accesibilă la www.stiicubanii.sigurantafinanciara.ro.

„Educația financiară ar trebui să înceapă foarte devreme, chiar din clasele primare. Dar, cum la noi nu prea se întâmplă asta, ne-am gândit să punem definițiile economice, uneori greoaie, în contextul unui joc financiar prietenos și să-i provocăm pe oameni, indiferent de vârstă, să învețe mai ușor, într-un mod interactiv, cum să-și gestioneze singuri veniturile. Decizia de a construi această platformă digitală a venit natural și are la bază insight-uri și o documentare solidă puse la dispoziție de către partener. Pe Știi cu banii, beneficiul e dublu – înveți să fii cel mai bun manager pentru salariul tău și câștigi și premii importante în bani”, declară Gabriel Nedelea, Managing Partner, Sunshine Digital.

Platforma a fost dezvoltată pentru a oferi educația și contribuția la o viață financiară sănătoasă, într-un mod facil și atractiv, accesibil oricând și oriunde, atât prin intermediul smartphone-ului, cât și al laptopului.

Utilizatorii Știi cu banii au acces la 12 jocuri, cu diferite praguri de dificultate, care combină divertismentul cu educația financiară, trecând de la noțiuni elementare, până la întrebări aplicate, totul cu scopul de a transmite mai clar și mai eficient informațiile care pot asigura o mai bună sănătate financiară pentru români.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *