metalshow

Sunetele se aud din ce in ce mai bine …

Revista Sunete face diferenta: un nou logo, o grafica moderna si un format mare. Plus CD Gratuit!

La trei ani de la aparitia primului numar, revista Sunete a pregatit iubitorilor de muzica un produs cu totul special: o revista in format mare (A4), 84 pagini si o grafica moderna.
In plus echipa redactionala s-a intarit cu nume noi. Pe langa George Durbalau (singurul roman prezent cu 9 recenzii in cartea „1001 albume de ascultat intr-o viata” , Costel Cristea (promoter muzica electronica) echipei Sunete i s-au alaturat Berti Barbera, Stefan Tiron, Valentin Moraru.

In numarul dublu din decembrie/ianuarie revista Sunete prezinta o serie de materiale in exclusivitate:
Cover story – Fabrica U2 pare sa nu-si inceteze nicio clipa „productia ”…album nou, reeditare dvd ZooTV + biografie completa
Interviu The Beatles – Ringo Starr si Paul McCartney povestesc despre ultimul album LOVE
In plus sunt prezentate articole cu The Doors, Nirvana, Zdob si Zdub, Timpuri Noi, Luna Amara, Ombladon.

Impreuna cu acest numar al revistei, Sunete prezinta si primul CD (sponsorizat de Durex). CD-ul contine 16 piese, cu cele mai in voga trupe rock ale momentului: Zdob si Zdub, Luna Amara, Omul cu Sobolani, Tapinarii, Sarmalele Reci, Gandul Matei, Altar, Mekanic Sef, Guerrillas, Buricul Pamantului etc.

Reprezentantii revistei, spun ca aceste modificari au fost impuse de piata. "Piata muzicala din Romania este in crestere, evenimentele muzicale petrecute in ultima perioada la noi in tara sunt argumentul dezvoltarii acestei piete, care pana in prezent nu dispunea de o revista adevarata de muzica. Relansarea Sunete, in format mare A4 si cu 84 pagini reprezinta reactia noastra la aceste modificari. Vrem sa fim pregatiti, sa oferim publicului un produs de calitate, astfel incat viitoarele concerte din 2007, sa ne ofere oportunitatea unor materiale in exclusivitate pentru un public, care incepe sa fie tot mai pretentios in materie de muzica."

Revista Sunete apare de 10 ori pe an, cu numar dublu in lunile decembrie/ianuarie si iulie/august, intr-un tiraj de 10.000 exemplare la pretul de 7 lei.

Pentru informatii suplimentare vizitati www.revistasunete.ro

Bucuresti, 28.12.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *