metalshow

Sunet “High Definition” pentru telefonia din Romania

Polycom aduce în România, prin distribuitorul său Televoice, sisteme de audio-conferinţă şi terminale telefonice care înglobează noua tehnologie “High Definition Voice (HD Voice)”, sisteme care transmit sunetul cu o claritate fără egal.

Polycom, leader mondial în soluţii de comunicare colaborativă, aduce terminalele cu tehnologia de ultimă generaţie HD Voice, comunicarea telefonică atingând astfel un nou nivel prin calitate şi claritate, depăşind capacităţile telefoniei tradiţionale şi VoIP. “Telefonul rămâne cel mai vital instrument în afaceri, studiile arătând că doua treimi din frecvenţa în care urechea umană este cea mai sensibilă şi 80% din frecvenţa unei conversaţii sunt peste capacităţile reţelei de telefonie publică.
Oamenii sunt obişnuiţi cu calitatea mediocră a telefonului deoarece, până acum, nu a existat o alternativă. VoIP ne oferă o nouă reţea dinamică care cuprinde un spectru larg pentru comunicarea de voce şi îmbunătăţeşte dramatic experienţa utilizatorului. Sunetul de calitate HD Voice de la Polycom înlătură bariera telefoniei tradiţionale prin extinderea spectrului frecvenţelor redate şi încorporarea tehnologiei de ultimă generaţie.” afirmă Tudor Bercan, Sales Manager South East Europe Polycom.

Sistemele HD Voice încorporează tehnologie de vârf dezvoltată de Polycom în 15 ani de comunicaţii de voce, incluzând wideband audio, mărirea procesului de primire a semnalului, tehnologia Acoustic Clarity constând în eliminarea ecoului şi reducerea zgomotului de fond. Acestea îmbunătăţesc înţelegerea şi reduc eforturile de perceptie a unei conversaţii telefonice.

“Sunetul Polycom HD Voice reprezintă următorul val în comunicaţiile vocale, şi am convingerea că operatorii de telecomunicaţii, vor prelua această tehnologie şi în Romania, începand cu anul 2008, primii beneficiari fiind din segmentul business. Piaţa de echipamente de telecomunicaţii business (incluzand telefonia clasică şi soluţii de audio-video conferinţă) se va ridica în 2008 la 70 de milioane de euro, în creştere cu 20% faţă de 2007.” a spus George Vintilescu, Sales Manager Televoice.

Sistemele Polycom care includ tehnologia HD Voice sunt terminalele de telefonie SoundPoint 650 şi SoundPoint 550 precum şi sistemele de audio-conferinţă VTX1000 şi SoundStation IP 4000.

Sound Point IP 650 este primul telefon VoIP cu sistem de voce “High Definition”, ideal pentru secretariat şi aplicaţii de voce tip office. Acest sistem suportă între 6 şi 42 linii telefonice, putând fi upgradat în caz de necesitate.

Sound Point IP 550 este un sistem uşor de utilizat şi personalizat, suportând până la 4 linii telefonice. Calitatea vocii excepţională datorită sunetului HD Voice şi a tehnologiei Acoustic Clarity ajută la reproducerea cu fidelitate a vocii.

Sound Station VTX1000 este primul telefon de conferinţă care se adaptează automat pentru a oferi un sunet clar indiferent de dimensiunile camerei. Sistemul este expandabil cu ajutorul microfoanelor opţionale şi a subwoofer-ului.

Sound Station IP 4000 include tehnologii avansate cum ar fi sunet HD Voice şi Acoustic Clarity, pentru o calitate a sunetului deosebită şi performanţe ale speaker-ului full-duplex. Un sistem ideal pentru birou şi săli de dimensiuni medii şi mici de conferinţă.

In România, în premiera în Europa de Est, terminalele HD Voice se vor comercializa la aceleaşi preţuri cu terminalele IP în scopul promovării acestei tehnologii, au anunţat oficialii Polycom şi Televoice.

Bucuresti, 4.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *