Kinodiseea

SUNA GRATIS clientii paginiaurii.ro

Paginii Aurii a lansat în premieră în România opţiunea Sună Gratis, o nouă facilitate a motorului de căutare www.paginiaurii.ro.

Prin utilizarea opţiunii Sună Gratis, valabilă doar pe site-ul motorului de căutare paginiaurii.ro, orice utilizator poate contacta furnizorii găsiţi pe site gratuit, rapid şi imediat.

Îmbogăţirea site-ului cu opţiunea Sună Gratis se înscrie în strategia de reorientare a companiei Pagini Aurii către online şi new media, începută prin relansarea site-ului în urmă cu 10 luni. Pagini Aurii îşi confirmă încă o dată statutul de instrument de business performant, facilitând stabilirea contactelor de afaceri între vizitatorii site-ului şi clienţii listaţi pe site.

Sună Gratis funcţionează extrem de simplu. După selectarea unei companii client paginiaurii.ro, orice vizitator al paginiaurii.ro poate da click pe butonul „Sună Gratis” fie din pagina de rezultate, fie din cea de detalii a companiei respective. Va aparea o fereastră în care îşi va introduce numărul de telefon (fix sau mobil) precum şi perioada de timp în care doreşte să fie sunat (imediat, într-un minut, în 3/5 minute), apoi va apăsa butonul „Sună-mă”. În timpul solicitat un robot va suna simultan şi vizitatorul şi clientul Pagini Aurii şi îi va pune în legătură telefonică.

Orice utilizator va putea să apeleze fără restricţii companiile din paginiaurii.ro, de câte ori doreşte, pentru a putea lua o decizie avantajoasă de cumpărare. Poate folosi opţiunea Sună Gratis nelimitat şi gratuit pentru a face o comandă la taxi sau pizza, pentru a cere detalii despre produse şi servicii, a face o programare la doctor sau la un service auto sau a pentru cere o ofertă de la un potenţial furnizor etc. Toate costurile vor fi suportate de Pagini Aurii.

“Sună Gratis este o facilitate care conferă un plus de interactivitate site-ului, menită a înlesni contactele de business. Clienţii paginiaurii.ro pot fi contactaţi de utilizatorii motorului de căutare pe propriul lor telefon, GRATUIT, indiferent de localizarea geografică sau de reţelele folosite de utilizator sau client – fix sau mobil.”  – Iulian Boanta, Director Marketing Pagini Aurii.

Clienţii noştri pot fi mulţumiţi: opţiunea este disponibilă tuturor produselor online din paginiaurii.ro, devenind mult mai uşor pentru orice utilizator să contacteze  companiile dorite în cel mai scurt timp. Clienţilor care au în anunţul de pe paginiaurii.ro opţiunea Sună Gratis li se vor pune la dispoziţie rapoarte de utilizare care vor include numărul de apeluri recepţionate, pierdute, durată apeluri etc. Chiar astăzi, în momentul lansării, opţiunea este activă pentru un mare număr de companii.

Motorul de căutare paginiaurii.ro este o platformă de publicitate eficientă, ce oferă multe alte avantaje clienţilor şi utilizatorilor săi: publicitate targetată, locală (cu anunţuri clasificate pe zone şi domenii de activitate), conţinut bogat, actualizat zilnic, căutarea în limba engleză, localizarea adreselor companiilor pe harţi interactive etc.

Pagini Aurii a avut ca partener în implementarea opţiunii Sună Gratis firma eStara – Art Tehnology Group. (www.atg.com).

Bucuresti, 17.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *