Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Sun Talks: seminarii gratuite cu Ana Stear și Sorin Onișor

Ana Stear și Sorin Onișor te învață în această toamnă cum să-ți găsești motivația ca să te autodepășești și să trăiești viața pe care ți-o dorești. Seminariile „Sun Talks” au ajuns la a douasprezecea ediție, sunt gratuite și se desfășoară în Sun Plaza.

Tema din această toamnă – „Cunoașterea arată altfel, e un pic mai neașteptată” se referă la dorința noastră de autodepășire, prin găsirea acelei motivații care ne conduce către realizarea visurilor. Cu toții ne dorim multe de la viață, însă uneori ne lipsește motivația și perseverența. Designerul Ana Stear și fotograful Sorin Onișor sunt o sursă de inspirație și îți pot ghida pașii ca să trăiești frumos, așa cum visezi.

Vei învăța de la unul dintre cei mai buni designeri de interior cum să dai casei tale acea putere restauratoare de care ai nevoie pentru un psihic puternic și o viață echilibrată. Asta ne învață Ana Stear în cadrul seminarului “Înfrumusețează-ți casa” din 19 octombrie, ora 11:00.

“Vino să vorbim despre frumusețe și estetica locuirii. De ce ai nevoie de asta? Frumusețea vine din interior, iar casele noastre sunt o reflectare a sineului. Desigur că putem locui cu toții în case prost mobilate, iluminate insuficient sau total nefuncționale. Dar de ce am face-o? Vino și află cum poți da casei tale acea putere restauratoare de care ai nevoie! Adu frumusețe în viața ta!”, ne îndeamnă designerul Ana Stear.

vizual Sun Talks toamna

Pornind de la un cadru juridic, Ana Stear a dezvoltat un interes față de domeniul relațiilor publice, fiind un mijloc de comunicare mai creativ decât cel juridic. Acest lucru a condus la o apreciere mai profundă a designului prin intermediul proiectelor de grafică și a oferit un fond structural pentru activitățile ei curente de design interior. Design-ul de interior a fost întotdeauna pasiunea Anei și întotdeauna s-a ocupat de design-ul locurilor pe unde trecea. După ce a absolvit Școala de Design din Londra – KLC, a început să aprofundeze mai mult domeniul și și-a dezvoltat procesul de analiză pentru o abordare holistică a amenajării spațiilor interioare.

Sorin Onișor este un fotograf cunoscut și premiat în România, fiind numit “fotografului satului românesc”. De mai bine de 12 ani, el rătăcește prin sate românești. A traversat țara, de la satele de munte împrăștiate, în regiuni deluroase și așezările din Delta Dunării, surprinzând în fotografiile sale magia tradițiilor îndelung pierdute. Pentru el, fiecare fotografie ascunde o poveste care îi bucură inima și pe care o surprinde în cel mai mic detaliu, reușind să trezească în sufletul oamenilor atâtea lucruri frumoase. Fotografiile lui te smulg din rutina zilnică și îți îndreaptă pașii către simplitate. Asta ne învață Sorin Onișor în cadrul seminarului “Fotografiază povești!” din 26 octombrie, ora 11:00.

Sorin Onișor organizează periodic workshop-uri de fotografie, în cadrul cărora participanții pot învăța de la el această artă și pot explora meleagurile românești. “Veniți să vă dezvălui o lume fascinantă, o lume care nici nu bănuiați că există – lumea satului românesc așa cum am descoperit-o eu în ultimii șaisprezece ani”, spune el.

Ambele seminarii au loc de la ora 11.00 la 13.00, în Sun Plaza, la etajul 1, în fața restaurantului Marty. Intrarea este gratuită, dar trebuie să te înscrii completând formularul de aici, pentru fiecare seminar în parte.

Cele două seminarii vor fi transmise live pe Facebook.

Mai multe detalii pe Facebook și website.

Dacă te înscrii la seminar, te rugăm să ajungi cu 10-15 minute înainte de ora începerii seminarului (11.00), pentru a te putea înregistra.

Sun Talks sunt seminarii create, organizate și găzduite de Sun Plaza. Temele de discuție sunt alese de clienții Sun Plaza și au fost, de-a lungul vremii de la nutriție la astrologie, de la beauty la fashion și chiar organizare de nunți. Printre speakeri s-au numărat până acum Ioana Macoveiciuc, Melania Medeleanu, Mirela Vescan, Mihaela Bilic, Ligia Pop, Lena Criveanu, Ovidiu Buta, Ana Morodan, Adela Pârvu, Răzvan Pascu, Simona Tivadar, Andrei Roșu, Dan Cristea, Otilia Mantelers, Tedy Necula și Adelina Toncean.

Partenerii media sunt: www.clickpentrufemei.ro, www.eva.ro, www.forbes.ro și www.life.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *