free download 78 travel guides written by experts

Sun Plaza este destinatia iubitorilor de carte pentru o saptamana

Caravana BookLand vizitează cel de-al doilea Mall din turneu: Sun Plaza

Ca efort de integrare al cărții în circuitul firesc al societății, Târgul urban de carte BookLand continuă turneul prin mall-urile bucureștene până pe 23 decembrie. Cititorii care vor să evite aglomerația de dinaintea Sărbătorilor pot găsi încă de pe acum un cadou potrivit la un preț avantajos.

Astfel, o vizită la Mall nu îți aduce doar relaxare și cumpărături cotidiene, ci te invită și la o sesiune de shopping cultural, una dintre puținele investiții care se mențin pe termen lung, chiar și în condiții de criză. Pe langa toate acestea, rafturile de carte vor întâmpina cititorii cu vouchere și cadouri surpriză din partea organizatorilor.

Ediția a II-a a Târgului urban de carte va fi organizată sub forma unui turneu în mall-urile din București și va promova cartea alături de numeroase proiecte culturale, timp de 8 săptămâni. Al doilea mall din turneu este Sun Plaza, iar programul de vizitare este: 8-13 noiembrie între orele 10.00 – 22.00.

Sun Plaza încurajază activitățile ce au ca scop alimentarea minții, spiritului și sufletului uman și de asemenea acestă acțiune nu este prima de acest gen. Așa cum spunea și Sadoveanu „Cărțile ne sunt prieteni statornici. Ne sunt sfetnici și nu ne contrazic. Cărțile care ne plac sunt și urne pline de amintiri”. Sun Plaza devine tărâmul amintirilor plăcute și al prieteniei. Le dăm întâlnire tuturor iubitorilor de carte, aici, în Sun Plaza, cu lumea magică a poveștilor de care avem nevoie cu toții, de la mic la mare, ba mai mult sperăm ca aceștia să ia în considerare cărțile în alcătuirea listei de cadouri pentru cei dragi de sărbători. – ne împărtășește Sun Plaza.

La doar 6 luni de la lansarea sa pe piață, BookLand, primul târg de carte organizat în Mall, a reușit să convingă peste 2,5 milioane de români că lectura poate deveni o activitate cel puțin la fel de plăcuta precum shopping-ul, jocul de bowling sau discuțiile libere din cafenelele Mall-urilor.

Cu vânzări de peste 20.000 de titluri în valoare de 80.000 de euro, târgul de carte urban BookLand își păstrează conceptul de târg inovator oferind servicii integrate editurilor, iar pe de altă parte, continuă investiția și dezvolta noi direcții sub cupola aceluiași brand, cum este deschiderea recentă a unei librării online (www.book-land.ro), culminând în prima parte a anului viitor cu deschiderea librăriei BookLand Café.

Cititorii sunt invitați să viziteze cel de-al doilea Mall din turneu, în Sun Plaza (Calea Vacaresti nr. 391) și să intre în dialog cu cărțile aduse de BookLand și cele mai mari edituri românești, pentru că aici „și cărțile pot avea o viață socială”, spun organizatorii.

Dintre editurile și casele de discuri participante: Adevărul, Aramis-Minerva, Brandbuilders, Cartea Românească, Coresi, Gama, Herald, House of Guides, Humanitas, Litera, Nemira, Polirom, Rao, Trei, Tritonic, Universal Music.

Despre proiectele BookLand:

După prima ediție a târgului de carte urban care a avut loc înainte de Paște în cel mai mare Mall din București, AFI Palace Cotroceni, organizatorul evenimentului, More than Pub, în urma feedbackului primit din partea editurilor, publicului, a decis să dezvolte conceptul extinzând proiectul la nivel național.

S-a reusit coborârea cărții din turnul de fildeș pentru a fi adusă acolo unde nu doar publicul cititor obisnuiește să meargă, ci în Mall-urile din orașele vizitate. Altfel spus, cartea a devenit mai mult decat accesibilă unui public cu potențial imens.

Librăria online Book-Land.ro

www.book-land.ro este un portal care din primele secunde ale accesării arată cititorilor că preferințele sale de lectură sunt întotdeauna importante. De aceea, Book-Land.ro prezintă în premieră un filtru de căutare al carților ajustabil, după criteriul editurii, autorului, prețului și genului din care titlul face parte. În plus, cititorul are la dispoziție și opțiunea căutării dupa cuvintele cheie ale fiecărei cărți. Este site-ul unei librării online user- friendly care se ambiționează să devină cea mai mare librărie online și să-și obișnuiască publicul în fiecare zi cu oferte de nerefuzat.

Bucuresti, 08.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *