free download 78 travel guides written by experts

Sun Plaza da startul senzatiilor de toamna

Sun Plaza, centrul comercial dominant din sudul capitalei, te invita, pana pe 31 octombrie, sa descoperi colectiile de toamna create special pentru noua ta imagine adaptata celui de-al treilea anotimp.

Pe toata perioada campaniei de toamna, vor avea loc, la fiecare sfarsit de saptamana, evenimente speciale care vor aduce in prim plan ultimele tendinte din fashion, make-up si hairstyle, atat pentru cei mari cat si pentru cei mici.

Campania de toamna a demarat cu un Mega Fashion Show, in cadrul caruia au putut fi admirate noile colectii ale celor mai prestigioase branduri gazduite de Sun Plaza Mall si continua cu evenimente precum Mini Vedeta (1-2 octombrie), Schimbare de Senzatie (8-9 octombrie) sau Scoala de Stil (15-16 octombrie). In plus, nu uita ca la Sun Plaza te asteapta multe alte surprize in fiecare week-end!

Mai mult decat atat, pe toata durata campaniei, poti profita de Cupoanele cu Reduceri! Promotii si discounturi de pana la 50% te asteapta in magazinele partenere din centrul comercial.

Pentru mai multe informatii despre Cupoanele cu Reduceri si programul complet al evenimentelor viziteaza pagina de internet www.sunplaza.ro si urmareste-ne in fiecare saptamana pe Facebook la adresa www.facebook.com/sun.plaza.shopping.center.


Bucuresti, 26.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *