Shadow

SUN PLAZA aprinde luminițele de Crăciun cu un super concert Delia

  • Pe 23 noiembrie, la SUN PLAZA, se aprind luminițele de Crăciun ce marcheaza startul sezonului festiv.
  • Pe Esplanada Sud a centrului comercial va avea loc un concert memorabil Delia, cu Bibi in deschidere. Accesul la concert este gratuit.

Joi, pe 23 noiembrie, Centrul Comercial SUN PLAZA din București dă startul sezonului festiv de iarnă cu ceremonia aprinderii luminilor de Crăciun, eveniment ce va fi marcat printr-un concert extraordinar al artistelor Delia și Bibi, începând cu ora 19:00.

SUN PLAZA aprinde luminițele de Crăciun cu un super concert Delia

Evenimentul are o tradiție de 13 ani, iar fiecare ediție a inclus experiențe inedite care au încântat clienții centrului comercial din sudul Capitalei. Ceremonia aprinderii luminilor este un moment tradițional, așteptat an de an, de întreaga comunitate.

MC-ul Alex Munteanu va fi gazda evenimentului și va contribui la menținerea unei atmosfere pline de energie și distracție. Seara va culmina cu spectacolul aprinderii luminițelor de Crăciun, marcând astfel începutul cumpărăturilor de sezon.
Mai mult, în interiorul centrului comercial, vizitatorii vor descoperi decoruri și decorațiuni unice care vor constitui cadre speciale de fotografii tematice.

Iar pentru cei care își doresc să pregateasca din timp cadourile de Crăciun, promoția de Black Friday continuă până la finalul lunii. Orice bon de cumpărături din SUN PLAZA, de minim 150 lei, poate fi înscris până pe 30 noiembrie și intră în cursa pentru unul dintre cele 65 de premii, în valoare totală de 19.000 lei (3 vouchere abonament Silver World Class, 50 vouchere Cupio de 100 de lei, 1 laptop 2 in 1 Asus Zenbook Flip P5401Za-KN044X Grey, 1 telefon Asus Zenfone 9 dual sim 8Gb Ram,128 GB black). Detalii aici: https://www.sun-plaza.ro/black-friday/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *