free download 78 travel guides written by experts

Summer Party in Club Spice

Vineri, 3 iulie 2015, Club Spice, București – Art Out dă startul unei petreceri extraordinare de vară, unde elementele cheie sunt muzica bună, ofertele de nerefuzat, distractia. În deschidere, invitații vor putea să își exprime talentul muzical pe ring de karaoke. Intrarea este liberă, așa că vino cu toți prietenii să petrecem împreună și să începem vara pe acorduri de muzică și dans.

Prin acest eveniment se va lansa Ghidul de vară Art Out, ediție specială care conține idei creative și originale de petrecere a timpului liber, recomandări de vară și de vacanță, trasee de vizitat unice în Romania si multe alte surprize frumoase.

Vino si tu la cea mai tare petrecere a verii să ne bucurăm împreună de o atmosferă de neuitat și să începem vara într-un mod demn de ținut minte. Cu Art Out, vara e mai frumoasă!

Save the date- vineri, 3 iulie 2015, club Spice: Art Out Summer Party.

Gazda: Club Spice

Parteneri media ai evenimentului: Agenția de carte, Arhimania, Autentici.ro, Ceașca de cultură, Deco și eco, Ecaterina Virgolici, Filme-cărți.ro, Iqool, PRwave, Bucureșteni.ro, Știri fel de fel, Ultima Oră.

Bucuresti, 01.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *