free download 78 travel guides written by experts

„Sully” – o vizionare de film cu adevărat copleşitoare

–  Miracolul de pe râul Hudson, filmat aproape în întregime cu camerele IMAX –

Regizorul Clint Eastwood a filmat 95% din scenele filmului cu noile camere ALEXA IMAX de 65 mm, făcând din „Sully” al doilea film în care sunt utilizate aceste camere, şi primul filmat aproape în întregime cu noile camere digitale 2D dezvoltate în cadrul parteneriatului dintre IMAX și ARRI.

Exclusiv în IMAX, secvenţele se vor extinde pe verticală pentru a umple întregul ecran, oferind cu 26% mai multă acţiune decât ecranul standard, de o claritate şi culoare neegalate, pentru o experienţă cu adevărat unică şi captivantă.


Iar prin folosirea acestor camere de cea mai înaltă rezoluţie, alături de procesul IMAX de digital re-mastering, producătorii de film au posibilitatea de a avea un format extins pentru prezentarea filmelor, oferind publicului imagini realiste de o claritate uimitoare, detalii incredibil de fine, culori vii și contrast superior.

Doar în spectaculosul format IMAX, pe cele mai mari ecrane din ţară, poţi descoperi întreaga poveste din filmul „Sully”, având parte de o experienţă cu adevărat impresionantă.

Filmul „Sully” poate fi urmărit în format subtitrat 2D în locaţiile Cinema City din ţară şi în format IMAX 2D în sălile T IMAX de la Cinema City AFI Palace Cotroceni din Bucureşti şi Shopping City Timişoara.

Mai multe detalii pe www.cinemacity.ro.

Trailer Exclusiv IMAX:

Spot IMAX: 

Red Carpet: 

Diferenţa dintre formatul standard şi IMAX: 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *