free download 78 travel guides written by experts

Sugestii de Craciun

Un univers plin de magie şi personaje fantastice cu păpuşile din gama „Barbie şi uşa secretă”

Pentru copii, Crăciunul este cea mai frumoasă perioadă din an, momentul cu cele mai mari emoţii şi cele mai frumoase surprize şi cadouri. Dacă micuţii au fost cuminţi, atunci Moş Crăciun trebuie să le îndeplinească dorinţele şi să le aducă darurile mult visate. Şi pentru că ştim că lumea fetiţelor se învârte în jurul păpuşilor și nu ne dorim ca Moşul să dea greş, avem câteva recomandări de cadouri pentru fetiţe: păpuşile din gama „Barbie şi uşa secretă”.

– Păpuşa Prinţesa Alexa, prima păpuşă Barbie care cânta două melodii în limba română are rolul principal în filmul “Barbie şi uşa secretă”. Prinţesa Alexa este îmbrăcată într-o rochie roz, corsetul rochiei este accesorizat cu trei flori în culori vibrante, în par poartă o diademă, iar magia este sporită de bagheta pe care o ţine în mâna.
– Prinţesa Malucia este cea care vrea să fure magia din ţară. Ea poartă coroană şi bagheta, ambele roz, rochia fiind în nunaţe de mov şi roz, cu modele care ne duc cu gândul la magie.
– Păpuşile Romy Sirenă şi Nory Zână sunt cele care o ajută pe Alexa în lupta ei pentru restabilirea magiei în ţară. Romy poartă o rochie în nuanţe de roz, mov şi albastru, în păr are o scoică şi o stea de mare, iar la gât poartă mărgele roz, în timp de Nory poartă o rochie în nuanţe de roz accesorizată cu fluturi portocalii, iar în păr are un fluture.

Prinţesa Alexa, alături de restul păpuşilor din gama „Barbie şi uşa secretă”, pot fi găsite în Hypermarketurile Cora, Carrefour, Auchan, Metro, Selgros, în Diverta, Smyk, Varuna, Zooperkids, E-mag şi pe elefant.ro.

Bucuresti, 17.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *