free download 78 travel guides written by experts

Sucursalele BCR nu vor avea program cu publicul la sfarsitul acestei saptamani

· Sucursalele BCR din toată țara vor fi închise vineri, 30 martie începând cu ora 16:00.
· Sâmbătă, 31 martie, sucursalele BCR nu vor avea program cu publicul.
· Accesul la serviciul de internet banking BCR va fi limitat, ca urmare a unor lucrări de mentenanţă la sistemul IT al băncii
· Sistemele de carduri, inclusiv reţeaua de ATM şi POS, sunt aşteptate să funcţioneze în parametrii normali.

BCR anunţă că, în perioada vineri 30 martie, ora 16:00 – duminică 01 aprilie, ora 24:00, va efectua lucrări de întreţinere pentru îmbunătăţirea funcţionării sistemului informatic al băncii. În consecinţă, sucursalele BCR nu vor avea program cu publicul vineri 30 martie, după-amiază începând cu ora 16.00, şi sâmbătă 31 martie (sucursalele care operează in zilele de sâmbătă – ex: din centrele comerciale), pentru a permite actualizarea sistemului de procesare a operaţiunilor.

În acelaşi timp, serviciile de electronic banking, atât pentru persoane fizice cat si pentru clienţi corporativi, nu vor fi disponibile începând cu vineri 30 martie, ora 16.00 până în a doua parte a zilei de sâmbătă 31 martie, pentru a permite sincronizarea cu actualizările din sistemul informatic de bază.

Sistemele de carduri, inclusiv reţeaua de ATM şi POS, sunt aşteptate să funcţioneze în parametrii normali, deşi este posibil să apară incidente izolate. Ca atare, ii sfătuim pe clienţii noştri să se asigure că dispun de rezerve de numerar pentru cazuri excepţionale, în cazul în care apar întreruperi. Pentru cazurile de urgenţă clienţii pot apela telefonic la serviciile suport Alo 24 Banking – TelVerde: 0800.801.BCR (0800.801.227) şi 021/407.42.00.

BCR şi-a propus sa aibă toate funcţionalităţile sistemelor sale de procesare complet operaţionale până luni, 2 aprilie. Toate lucrările au in vedere îmbunătăţirea performanţelor sistemului de IT şi a servirii clienţilor.

Banca cere scuze clienţilor pentru eventuale inconveniente şi le mulţumeşte pentru înţelegere.

Bucuresti, 29.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *