Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Sucuri sanatoase la preturi mici – solutia pentru acasa

Cele mai multe sucuri disponibile in magazine, incadrate in general in categoria de bauturi racoritoare, nu sunt deloc recomandate pentru un stil de viata sanatos si adesea contin fructe in procente nesemnificative (chiar si deloc!). Bei spre exemplu suc “cu gust de piersici”, dar fara piersici; ori suc ce contine 1% suc de portocale. Restul continutului? Apa (de obicei fara proprietati minerale deosebite), mult zahar, fructoza – glucoza, diversi coloranti, aditivi etc.

fructe pixabay

imagine: Pixabay

Desigur, exista in magazine si sucurile ce promit 100% fructe. Acestea sunt de obicei realizate din suc concentrat. Mai nou, exista si categoria (foarte limitata) de suc “direct stors”, de obicei suc de mere si amestecuri – mere cu pere, mere cu fructe de padure etc. Toate acestea sunt oricum sucuri procesate, mai mult sau mai putin, sucuri pasteurizate – singura varianta prin care pot rezista perioade lungi pe rafturile magazinelor, chiar si cu cele mai moderne metode de ambalare.

Singurul suc “adevarat”, 100% sanatos, este cel din fructe direct stoarse, in ziua respectiva. Astfel de sucuri pot fi cumparate din unele supermarketuri si hipermarketuri (preparate pe loc), insa costurile sunt destul de ridicate. Varianta ideala este sa prepari singur, acasa, astfel de sucuri, selectand in acelasi timp exact fructele preferate, eventual chiar fructe si legume bio.

Solutia este reprezentata de alegerea unui storcator de fructe si legume profesional, care iti va oferi rezultate perfecte. Vei putea astfel consuma mai multe fructe si legume decat o faci in mod normal. Sucurile de acest gen sunt apreciate inclusiv de copii, care pot fi invatati cu un stil de viata sanatos, cat mai departe de variantele populare din comert…

Un storcator de fructe si legume foarte bun trebuie sa aiba o putere mare, pentru ca “lucrurile bune” in fructe si legume sa ramana pe cat posibil in suc (sfat oferit inclusiv de cei ce prefera un regim raw-vegan). Recomandari utile cu privire la alegerea unui storcator de fructe pot fi gasite online, pe diverse site-uri de specialitate. Merita atentie producatorii de top, iar cel mai simplu este sa comanzi tot de pe internet, pentru a te bucura de toate beneficiile din e-commerce.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *