Baby Boom Show Virtual

Succesul in vanzari – de la teorie la practica

In perioada 28-29 septembrie 2007, COMPASS Training organizeaza in Bucuresti un nou program de training OPEN pentru profesionistii in vanzari, cu tema ‘Tehnici de baza in vanzari’.

Cursul deschis "Tehnici de baza in vanzari" se adreseaza reprezentantilor de vanzari din asigurari, imobiliare, bunuri de larg consum si orice alt domeniu in care performantele in vanzari sunt esentiale.

Trainerii COMPASS vor crea cadrul in care participantii sa identifice etapele din procesul de vanzare si a celor mai potrivite strategii in fiecare etapa. Participantii isi vor putea insusi tehnici de baza pentru: prospectare eficienta, prezentari de impact, tratarea eficienta a obiectiilor, incheierea cu succes a intalnirilor de vanzari.

In plus, se vor crea premisele pentru dezvoltarea unei abordari proactive si orientate catre client. 

Cateva dintre conceptele care vor fi prezentate sunt:
1.Etapele procesului de vanzare
2.AIDA in vanzari
3.Calitatile unui bun agent de vanzari
4.Cresterea vanzarilor prin convorbiri telefonice (inclusiv “cold calls”)

Metodele folosite de trainerii COMPASS pentru a asigura succesul cursului sunt: exercitii practice, jocuri de rol inregistrate video, studii de caz, discutii libere si facilitate, plus recomandari pentru studiu individual si pentru progres pe termen lung.

Va asteptam la un program de training pe care fosti participanti il considera "binevenit pentru toti vanzatorii care doresc sa devina specialisti in domeniu".

Programul de training “Tehnici de baza in vanzari” este parte a seriei Professional Selling Skills, care include si cursurile de Vanzari-Avansati, Relatia cu Key Accounts si Vanzari-Excelenta. 
Perioada: 28-29 septembrie 2007
Durata: 2 zile (16 ore)
Locatie: Bucuresti
Inscrierile se fac pana vineri, 14 septembrie, prin email office@compass.ro
Valoarea investitiei: 275 euro + TVA/participant (include pachetul complet de servicii: prestatia trainerului, sala si echipamente, suport de curs si masa de pranz in ambele zile).

Pentru inscrieri si obtinerea unor informatii suplimentare, va stam la dispozitie la telefon (021) 320 4292 sau email office@compass.ro 
Persoana de contact: Mihaela Vlad

Bucuresti, 28.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *