free download 78 travel guides written by experts

Succesul in vanzarea cu amanuntul!

Brandbuilders – prima editura din Romania specializata in carte de marketing si advertising – anunta e o aparitie editoriala de exceptie:

SUCCESUL IN VANZAREA CU AMANUNTUL!
Cum sa-ti maresti vanzarile si profiturile si cum sa-ti uimesti clientii pe cea mai competitiva piata din toate timpurile

AUTOR: GEORGE WHALIN

In lucrarea Succesul in vanzarea cu amanuntul!, George Whalin, o autoritate in Statele Unite in domeniul vanzarilor retail, ofera solutii usor de aplicat in ceea ce priveste marimea volumului de vanzari, mentinerea unui stoc de produse moderne si tentante, readucerea cumparatorilor in magazin, profitarea la maximum de tehnicile cercetarii de marketing si de site-uri sau perfectionarea advertisingului pentru a mari numarul de clienti si cifra vanzarilor.

“Noua carte a lui George Whalin, Succesul in vanzarea cu amanuntul!, si-a indeplinit promisiunea de a ajuta cititorul sa-si mareasca vanzarile si profitul si sa-si uimeasca clientii. Autorul si-a folosit experienta de-o viata ca rafinat observator si analist al domeniului retail pentru a concepe o lucrare ce trebuie neaparat citita de catre retaileri. Oricine parcurge aceasta carte va fi incantat de posibilitatea de a-si imbunatati afacerea si va avea la dispozitie un instrument clar si practic de realizare a acestui lucru.”

-Garrett Boone,
Presedinte The Container Store

“Succesul in vanzarea cu amanuntul! trebuie citita in mod obligatoriu de orice persoana care doreste sa aiba succes in domeniul comertului retail, indiferent ca este vorba despre un proprietar, manager sau cineva care abia a demarat un asemenea proiect. Fiecare detaliu este acoperit succint, intr-un stil usor de citit si de inteles.”
–    Frank Paul,
Presedinte Golfsmith International, L.P.

DESPRE AUTOR

In cariera sa in domeniul vanzarilor retail, GEORGE WHALIN a pornit de la postul de vanzator si a ajuns patron si director executiv principal, iar din 1987 are propria companie de consultanta in vanzari cu amanuntul.
Astazi, autorul si consultantul George Whalin este presedinte si director executiv al companiei Retail Management Consultants, cu sediul in San Marcos, statul California.
O autoritate la nivel national in ceea ce priveste vanzarile retail, Whalin este adesea citat in USA Today, The Wall Street Journal, Business Week si in cadrul unor ziare, foarte importante in bransa, de comert retail.

Bucuresti, 6.12.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *