free download 78 travel guides written by experts

Subway® celebrează World Sandwich Day în România printr-un concurs inedit între Dorian Popa și Alina Eremia

Pe 3 noiembrie orice client Subway care cumpără un sandwich de 15 cm primește unul gratuit de aceeași mărime

O zi dedicată în întregime unuia dintre cele mai iubite snack-uri din lume, sandwich-ul! Pentru al doilea an consecutiv, Subway sărbătorește în România World Sandwich Day cu o ofertă de nerefuzat, un SUB sandwich GRATUIT de 15 centimetri la unul cumpărat, și o competiție pentru titlul de cel mai rapid VIP Sandwich Artist între Alina Eremia și Dorian Popa. Cele două vedete îndrăgite de milioane de români se vor afla sâmbătă, 3 noiembrie, în restaurantele Subway din București, magazinul Cocor (Dorian), și Brașov, magazinul Coresi (Alina), de la ora 11.00, pentru a lua parte la un concurs inedit.

Alina Eremia
Alina Eremia

World Sandwich Day își are originea în America, țara unde a luat naștere cel mai mare lanț de restaurante cu servire fast food din lume, SUBWAY®. Istoria celui mai iubit snack din lume a început cu două felii de pâine așezate la întâmplare, umplute cu fâșii sărate de vită; sute de ani mai târziu putem face orice combinații ne dorim. Despre ce vorbim? Evident, despre sandwich! Pe 3 noiembrie Subway celebrează World Sandwich Day și oferă în dar tuturor clienților din România un SUB gratuit, la un SUB cumpărat.

World Sandwich Day în restaurantele SUBWAY®: cumpără un sandwich și primești unul GRATUIT!

Sandwich-urile sunt parte din dieta noastră zilnică. Pentru mic dejun, prânz sau cină. Acasă, la muncă sau la școală. Oferta Subway este unică și le permite clienților să își personalizeze așa cum își doresc sandwich-ul. Aceștia pot alege dintr-o gamă variată de ingrediente de calitate, cu carne sau fără și pot adăuga legume proaspete. Fiecare restaurant Subway din România coace pâine proaspătă la fiecare 4 ore! Subway inovează continuu, astfel încât, la fiecare 3 luni, meniul se îmbunătățește cu oferta de sezon. Finele lui 2018 aduce în meniul Subway BBQ Pulled Pork, cu bucăți delicioase de porc și sos barbecue.

Și, pentru că Subway este o companie care susține implicarea socială, și în 2018 este alături de Organizația O masă Caldă, în cadrul campaniei caritabile de Crăciun. Peste 1000 de oameni nevoiași vor primi o masă caldă din partea Subway România.
Mai multe detalii despre oferta și acțiunile Subway România cu ocazia World Sandwich Day pot fi accesate pe pagina oficială de Facebook https://www.facebook.com/Subwayro/?ref=br_rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *