free download 78 travel guides written by experts

SUBWAY prezinta un nou ingredient pentru dimineti perfecte – noua emisiune MTV Fresh Morning

SUBWAY condimentează diminețile, făcând echipă cu MTV pentru cea mai nouă și out-of-the-box emisiune TV – Fresh Morning, prezentată de Oana Tache. Show-ul TV va oferi micul dejun al vedetelor tuturor celor care vor să rămână la curent cu viața starurilor preferate, iar ca desert, informațiile vor fi asezonate cu cele mai noi hituri.

Emisiunile live vor fi difuzate în fiecare săptămână, în zilele de luni și vineri, devenind punctele cheie ale săptămânii, începând cu 12 mai. Parteneriatul inovator intre SUBWAY și MTV pune accentul pe numitorul lor comun – muzica și sandvișurile, ingredientele ce aduc prospețime dimineților.

Fiecare emisiune va aduce noutăți și știri proaspete direct de la invitați pentru că Oana Tache va aduce în studio, în fiecare ediție, o vedetă care să învioreze diminețile cu muzică, zvonuri, vibe-uri bune, iar cei care vor urmări emisiunea pe MTV vor afla care este ingredientul preferat al fiecărui artist. În acest sens, SUBWAY, prin intermediul acestui parteneriat, îi va ajuta pe fani să afle mai multe despre vedetele preferate, interesele lor și planuri de viitor.

“Abordarea out-of-the box a acestui parteneriat media subliniază spiritual SUBWAY – inovator, fresh, cool și mereu conectat la cele mai noi trenduri. Pentru noi este o noutate în România și sperăm ca această nouă abordare va întări relația pe care o avem cu publicul tânăr, căruia îi vom oferi o alternative fresh în ceea ce privește divertismentul”, a declarat Fabiola Gallegos Rios, Subway Marketing Manager CEE.

Nu este o coincidență că amplasamentul special creat pentru acest eveniment evidențiază atmosfera confortabilă a unui living amenajat de SUBWAY, cu toate accesoriile necesare servirii unui mic dejun savuros, acompaniat de muzică și distracție.

În afara de oaspeții invitați de Oana în studio în fiecare dimineață, SUBWAY și MTV au pregătit multe surprize fanilor, printre care cel mai atractiv campionat de selfie-uri pe Facebook. Competiția intitulată ”The Fresh Selfie” va fi biletul de intrare al fanilor la concursul care le oferă ocazia să devină star. Astfel, câștigătorul va fi prezent în platou, împreună cu Oana și invitații săi speciali.

Mecanismul pe baza căruia va funcționa concursul este simplu. Mai exact, cu un simplu click pe butonul ”like” al paginii MTV de Facebook, fanii pot accesa aplicația special dezvoltată pentru competitie, care le va permite încărcarea celui mai recent selfie făcut. Acesta va fi apoi fi sharuit pe profilul lor. Persoana care va primi cel mai mare număr de like-uri va câștiga un cadou surpriză pregătit de SUBWAY și experiența unică de a fi parte din show-ul MTV – Fresh Morning.

Și surprizele nu se opresc aici! MTV și Subway pregătesc ediții speciale pentru ca toții fanii să se alăture experienței. Acestea constau în transmisiuni live din interiorul unuia dintre restaurantele SUBWAY. În cadrul acestor ediții, Oana Tache și invitații săi speciali îi vor întâlni și întâmpina pe toți cei curioși să guste un sandviș special marca MTV, unde muzica va fi extra ingredientul fresh.

Pentru ca perteneriatul cu MTV să fie și mai delicios, SUBWAY va completa meniul cu un SUB powered by MTV – Turkey Bacon Avocado, o selecție delicioasă de ingrediente care se remarcă prin prospețime.

Descoperiți universul SUBWAY, accesând pagina de Facebook www.facebook.com/subwayro și site-ul www.subwayro.com.

Bucuresti, 12.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *