free download 78 travel guides written by experts

SUBWAY® indulceste Craciunul copiilor de la Little People

SUBWAYSUBWAY® face echipă cu Little People pentru a îndulci Crăciunul copiilor aflați în dificultate. Pentru a face posibil acest lucru, SUBWAY® cere ajutorul clienților săi. Fiecare fan SUBWAY® care va achiziționa un meniu sau un fursec de la restaurantul lor preferat, îl poate dona. Campania se va derula în perioada 7-19 decembrie pentru toți cei care doresc să aducă un zâmbet pe chipurile copiilor aflați în dificultate.

Campania – Donează un fursec pentru copiii de la Little People – consolidează parteneriatul dintre SUBWAY® și Little People. Pe lângă campania de donat fursecuri, SUBWAY® va sprijini Gala de Crăciun Little People. Totodată, această campanie a fost gândită și pentru a oferi clienților SUBWAY posibilitatea de a îmbunătăți viața celor în dificultate cu un gest simplu, dar puternic.

"Ideea de a avea un program în care oamenii își pot dona desertul copiilor care se confruntă cu dificultăți, în scopul de a aduce un zâmbet pe chipul lor, demonstrează relația puternică pe care SUBWAY® o are cu clienții săi. Reprezentanții Little People ne-au convins că putem oferi împreună un Crăciun mai fericit. Prin urmare, fursecul devine un simbol al iubirii împărtășite," a declarat Fabiola Rios, SUBWAY® Marketing Manager CEE.

"Suntem întotdeauna bucuroși să vedem că oamenii sunt dispuși să se implice în schimbarea vieții copiilor. Un fursec ar putea părea un gest mic, dar semnificația reală este că cineva care a ales să mănânce de la un restaurant SUBWAY®, s-a oprit pentru o secundă și a luat în considerare donarea desertului său în scopul de a aduce un zâmbet pe chipul unui copil. Suntem bucuroși să vedem acest lucru, pentru că suntem convinși că zâmbetul este cel mai bun medicament," a declarat Serghei Pinzaru, reprezentant Little People.

SUBWAY COOKIE CAmpaign

Campania va fi disponibilă în toate restaurantele SUBWAY®. Toți cei care vor alege să doneze un fursec vor primi un certificate de mulțumire, ce demonstrezează altruismul pur în sezonul perfect – Crăciunul.

Urmăriți și descoperiți universul SUBWAY, accesând pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/subwayro și site-ul nostru: //www.subwayro.com/.

Bucuresti, 16.12.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *