bucharest tech week 2021

SUB ASEDIU in Romania, in Calea Victoriei 120

Pe metereze la New York, in Bleecker Street 45!
 
The International New York City FRINGE Festival (FringeNYC), cel mai mare festival al artelor spectacolului din SUA ia startul azi, 10 august 2007!

Teatrul LUNI de la Green Hours, selectionat cu 2 piese semnate Peca Stefan si regizate de Ana Margineanu isi va incepe « run »-ul de 10 reprezentatii (cite 5 de fiecare piesa), simbata 11 august, cu spectacolul BUCHAREST CALLING. « Openingul » celuilalt spectacol cu care sintem prezenti, THE SUNSHINE PLAY, va avea loc miercuri 15 august. Ambele spectacole vor fi jucate in cunoscuta locatie din  Downtown-Manhattan, Theatres at 45 Bleecker Street. In afara dramaturgului si a regizorului spectacolelor, “actioneaza” in New York actorii Daniel Popa, Isabela Neamtu, Cosmin Selesi, Katia Pascariu si Laurentiu Banescu, precum si managerul teatrului, Voicu Radescu.
.
Trupa Teatrului LUNI este singura reprezentanta din Europa de Est  – in aceasta confruntare artistica a 188 de companii teatrale din SUA si intreaga lume.
Promovarea in festival a celor doua spectacole romanesti beneficiaza de cartea de vizita data de London Fringe Report Award (BEST PLAY – Relationship Drama) pentru The Sunshine Play, respectiv de recomandarea oficiala in FringeNYC, a celebrului teatru Off-Off,  PS. 122, pentru Bucharest Calling.

Deplasarea Teatrului LUNI la FringeNYC a fost posibila datorita suportului financiar de 42.000 lei, obtinut prin programul CANTEMIR (sectiunea Culture to Go), a sprijinului Institutului Cultural Roman din NY si al UNITER.
Teatrul LUNI se bucura in New York Fringe Festival de sprijinul logistic si de consultanta oferite de THALATTA! Theatre International, condus de regizorul Doug Howe.

Pentru detalii: www.mondaytheatre-greenhours.com

Bucuresti, 10.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *