Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast
Shadow

Sturgill Simpson, castigatorul Grammy sarbatoreste in continuare

Sturgill Simpson traieste euforia castigarii premiului Grammy pentru Best Country Album la cea de-a 59-a editie a ceremoniei. Seara a fost una plina de emoti pentru artist, acesta a urcat pe scena de doua ori, o data pentru a-si ridica valorosul premiu si a doua data pentru a incanta publicul cu piesa “All Around You”.

Puteti urmari momentul aici: https://www.grammy.com/videos/sturgill-simpson-the-dap-kings-grammy-performance-all-around-you.

Pentru a sarbatori alaturi de fani acest premiu, Simpson va porni intr-un turneu de promovare care va include concerte in Radio City Music Hall in New York, Red Rocks Amphitheatre in Colorado si Greek Theatre in Los Angeles, pe langa cele anuntate anterior in Louisville si Birmingham.


In cadrul concertelor, Simpson va prezenta materiale care au incantat fanii de-a lungul anilor.

Cel mai recent album “A Sailor’s Guide To Earth”, produs de catre Atlantic Records continua sa primeasca laude si critici pozitive impreuna de la cele mai importante publicatii din lume precum: The New York Times, The Los Angeles Times, NPR Music, Rolling Sttone, Stereogum, Pitchfork, Salon, Billboard, The Atlantic, SPIN si multe altele.

Pentru a-si promova lansarea albumului, Simpson a fost invitatul celor mai populare show-uri din Statele Unite ale Americii: The Late Show with Stephen Colbert, The Daily Show with Trevor Noah, The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, the Late Night with Seth Meyers si in cel mai recent episod al Saturday Night Live.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *