metalshow

„Studio No. 7 Fest – Jack Daniel’s Experience” va invita la concerte live pe plaja Loca Beach

din Costinesti

“Jack Daniel’s Studio No. 7 Fest”, la Costinesti, in perioada  22-25 iulie

Pentru al doilea an in Romania, Studio No. 7 Fest – Jack Daniel’s Experience aduce muzica de calitate la malul Marii Negre. Nume sonore ale muzicii rock romanesti, jocuri si concursuri in spiritul Jack Daniel’s vor da viata unui festival unic, care reconstituie atmosfera speciala din orasul natal al lui Jack Daniel.

Sustinator al muzicii live de calitate, Jack Daniel’s Studio No. 7 Fest va reuni, pe aceeasi scena, artisti ca Iris, Phoenix, Florin Chilian, Holograf, Vama sau Voltaj. Plaja si terasa Loca Beach din Costinesti, transformate intr-o miniatura a orasului Lynchburg, Tennessee, din care provine legendarul Jack Daniel, vor gazdui editia din acest an a festivalului.

„Studio No. 7 Fest – Jack Daniel’s Experience” este un eveniment interactiv mobil de exceptie si face parte integranta din turneul pe care acest ansamblu il face in vara lui 2010 in Europa. Un camion Jack Daniel’s, impreuna cu alte module, se transforma pentru 4 zile in scena festivalului, pe plaja Loca Beach.

Jack Daniel’s Studio No. 7 Experience reda povestea omului din spatele whiskey-ului, creeaza un ambient relaxant, antreneaza vizitatorii in jocuri si concursuri inspirate din cultura si traditia Jack, le ofera savoarea whiskey-ului acompaniat de alte arome imbietoare si, desigur, de o muzica de calitate.

„Studio No. 7 Fest – Jack Daniel’s Experience” – festivalul muzicii live romanesti

Jack Daniel’s Studio No. 7 Fest aduce pe scena de la Costinesti trupe si artisti rock, care vor celebra traditia Jack Daniel’s alaturi de fani. Ii veti vedea pe Holograf, Iris, Voltaj, Vama, Phoenix, Florin Chilian, Horia Brenciu Orchestra, Zdob si Zdub, Publika, Tibi Scobiola Band.

Jack Daniel’s are o relatie stransa cu muzica, incepand inca din 1892, cand Jack a sponsorizat trupa care a intrat in legenda marcii: Silver Cornet Band. Acestia au promovat Jack Daniel’s timp de peste 20 de ani, apropiind oamenii intre ei si, totodata, de muzica buna si de whiskey-ul de calitate.

Bucuresti, 20.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *