free download 78 travel guides written by experts

Studiez la SAE in tara sau peste hotare?

Sesiunea de bacalaureat a inceput si va trece repede, iar urmatoarea etapa in viata oricarui elev de clasa a 12-a nu poate fi decat orientarea catre o meserie sau diploma universitara. Pentru toti cei care doresc sa fie cat mai bine informati despre ce inseamna inscrierea, studiul si oportunitatile oferite de absolvirea unei institutii de prestigiu mondial, Institutul SAE Bucuresti propune in urmatoarea saptamana 2 evenimente gratuite ce au la baza prezentarea ofertei educationale in reteaua internationala SAE sau in cadrul institutului SAE Bucuresti.

Luni 16 iunie, incepand cu ora 14 – il avem ca invitat special pe Paul Johnson, specialist international in consiliere si recrutare

Cu aceasta ocazie va avea loc o prezentare interactiva, unde cei interesati vor putea afla ce inseamna studiul in cateva dintre cele mai moderne si renumite campusuri din afara granitelor tarii, care sunt conditiile de admitere, ce specializari si ce oportunitati ofera educatia in campusuri precum SAE UK, SUA sau Australia.

Subiectele de discutie vor fi:
Scurt istoric SAE
Informatii despre campusurile din Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Australia
Mai multe detalii despre specializarile fiecarui campus: Audio, Animatie, Film
Alumni – Povesti de succes
Sesiune deschisa de intrebari si raspunsuri

Sambata 21 iunie „Ziua Portilor Deschise”

La Institutul SAE Bucuresti va avea loc o zi cu totul speciala unde tinerii se pot intalni atat cu profesorii cat si cu personalul administrativ pentru a afla detalii interesante despre dotarile din studiouri si sali de clase, structura materiei, subiectele abordate, ce inseamna lucrul practic intr-un studio cu dotari de top.

Pe parcursul celor 2 sesiuni organizate cu incepere de la ora 10 si 13 sunt asteptati liceeni, studenti, parinti, si toti cei interesati sa viziteze scoala si sa afle mai multe despre oferta educationala locala SAE. Cu aceasta ocazie se vor desfasura si ateliere gratuite (Intruducere 3D Max, Sound Design, Inginerie Audio) axate pe cele 2 domenii in care SAE Bucuresti pregateste specialisti: Ingineria Audio si Animatie&Game Design. Este necesara inscrierea pe pagina institutului //bucharest.sae.edu/ro.

Toti cei interesati sa afle mai multe informatii despre activitatile si cursurile oferite de SAE Bucuresti sunt invitati sa contacteze pe email: bucharest@sae.edu sau sa ne viziteze la sediul din Str. Aviator Gheorghe Stalpeanu nr. 8.

Bucuresti, 12.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *